Παράπονα από Ρατς!

Gazzetta team
Παράπονα από Ρατς!

bet365

Ο Ραζβάν Ρατς, αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, ωστόσο θεωρεί άδικη την κόκκινη που είδε από την στιγμή που το ίδιο δεν έγινε και με τον Γκομές στο πρώτο ημίχρονο...

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αποβολή του και την διαιτησία: «Νομίζω ότι όλα είναι καθαρά. Αν αυτό συνέβαινε με τον Γκομές στο πρώτο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ άρχιζε με παίκτη παραπάνω στο δεύτερο μέρος τότε όλα θα διαφορετικά. Αν θέλουμε ακόμη και στα λάθη να υπάρχει ισότητα όπως αποβλήθηκα εγώ έτσι έπρεπε να αποβληθεί και ο Γκόμες«.

Για το αν ήταν αποτέλεσμα πίεσης η αποβολή του: «Δεν υπήρχε πίεση. Έκανα ένα λάθος, είχα κίτρινη, έπρεπε να περιμένω να πάρει την μπάλα ο αντίπαλος και μετά να πάω πάνω του. Αλλά δεν υπήρχε πίεση, ήμουν με καθαρό το μυαλό μου».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος με 10: «Μπορείτε να το δείτε αυτό, είναι εμφανές. Παίζουμε με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Κρατάμε την μπάλα περισσότερο και πιστεύω ότι όσο κυλά ο καιρός θα παίζουμε και καλύτερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα