Γρηγορίου: «Κέρδισε ο πιο τυχερός»

Gazzetta team
Γρηγορίου: «Κέρδισε ο πιο τυχερός»

bet365

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και στη συνέντευξη τύπου τόνισε πως η Κέρκυρα ήταν καλύτερη και θα έπρεπε να κερδίσει ή τουλάχιστον να μη χάσει...

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Θεωρώ πως δεν κέρδισε ο καλύτερος σήμερα, αλλά ο πιο τυχερός. Πιστεύω έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά τουλάχιστον βάσει εικόνας αγώνα να μην χάσουμε. Δημιουργήσαμε καλές στιγμές.

Από δύο στιγμές αδράνειας, ο ΠΑΟΚ έφτιαξε δύο φάσεις με τους Μακ και Περέιρα, από τότε δεν θυμάμαι άλλη φάση του ΠΑΟΚ. Θεωρώ πως αυτός ήταν και ο μοναδικός τρόπος να χάσουμε το παιχνίδι.

Δυστυχώς χάσαμε και ο τρόπος που ήρθε η ήττα είναι ότι χειρότερο για τους παίκτες μου. Εμείς επιβάλλαμε το ρυθμό μας κόντρα σε ένα καλό αντίπαλο. Το αποτέλεσμα είναι πολύ άδικο.

Δεν έχουμε άλλη επιλογή, το αφήνουμε πίσω, έχουμε τρία παιχνίδια και κοιτάμε να κλείσουμε τη χρονιά όπως πρέπει. Θα πρέπει να βρούμε τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα, σε άλλο παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα