Λουτσέσκου: «Ήμασταν ηλίθιοι!»

Νίκος Τσιώκος
Λουτσέσκου: «Ήμασταν ηλίθιοι!»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου απάντησε στις αποδοκιμασίες των φιλάθλων της Ξάνθης, μετά την ήττα από τον Εργοτέλη, τονίζοντας πως «σήμερα χάσαμε γιατί όλοι μας ήμασταν ηλίθιοι»!

Στην... ηλιθιότητα απέδωσε την ήττα της Ξάνθης από τον Εργοτέλη ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου θέλοντας να απαντήσει στις αποδοκιμασίες των φιλάθλων, μετά το τέλος του αγώνα. Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως σήμερα η Σκόντα κατέστρεψε την εικόνα που είχε φτιάξει στα προηγούμενα παιχνίδια και έκανε λόγο για ένα σκληρό και καλό μάθημα ενόψει της συνέχειας.

«Δεν υπάρχουν λόγια να πω γι' αυτό το παιχνίδι. Κάναμε πολύ κακό παιχνίδι κι αν δεν κάναμε το πέναλτι η αναμέτρηση δεν θα είχε σκορ. Παίξαμε πολύ αργά, χωρίς αντιδράσεις και δυστυχώς για μας η εικόνα που χτίσαμε μέχρι σήμερα με καλά παιχνίδια την καταστρέψαμε σήμερα. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω βαθμολογικά. Δεν ξέραμε πώς να διαχειριστούμε αυτά τα παιχνίδια και περιμέναμε να κερδίσουμε μόνο με την παρουσία μας στο γήπεδο.

Θέλω να σταθώ και σε κάποιες κουβέντες που ειπώθηκαν από την κερκίδα που ανέφεραν ότι βοηθήσαμε τον Εργοτέλη. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Σήμερα χάσαμε γιατί όλοι μας ήμασταν ηλίθιοι. Θέλαμε να πάρουμε τους βαθμούς για να φτάσουμε ψηλότερα, αλλά δεν ξέραμε πώς να αντιδράσουμε. Είναι ένα σκληρό αλλά καλό μάθημα για μας για την συνέχεια», ανέφερε ο προπονητής των ακριτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα