Πανόπουλος: «Να πυροβολούν εμένα»

Νίκος Τσιώκος
Πανόπουλος: «Να πυροβολούν εμένα»

bet365

Ο Χρήστος Πανόπουλος υπερασπίστηκε προπονητή και παίκτες, μετά την ήττα από τον Εργοτέλη, τονίζοντας πως όσοι θέλουν να «πυροβολούν» να το κάνουν στον ίδιο.

Μετά την ήττα από τον Εργοτέλη, η Ξάνθη έχασε σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια για είσοδο στα πλέι οφ και αποδοκιμάστηκε από τους λιγοστούς φιλάθλους της που έδωσαν το παρών στο γήπεδο. Ωστόσο, ο Χρήστος Πανόπουλος, με δήλωσή του, υπερασπίστηκε προπονητή και παίκτες τονίζοντας πως όσοι θέλουν να «πυροβολούν», μπορούν να το κάνουν με στόχο τον ίδιο. Μάλιστα, έκανε λόγο για δίκαιη ήττα της Σκόντα και είναι πρόθυμος να λύσει τις όποιες απορίες υπάρχουν.

Αναλυτικά η δήλωσή του μεγαλομέτοχου των ακριτών:

Η ομάδα έκανε ένα αποκαρδιωτικό παιχνίδι και δίκαια έχασε. Ο λιγοστός κόσμος αποδοκίμασε και είναι δικαίωμά του. Σωστό ή λάθος δεν θα το κρίνω εγώ, στη θέση τους πιθανόν να έκανα το ίδιο. Ο προπονητής μας και οι παίκτες μας σε όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς έδωσαν, δίνουν και θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Σε ένα οριακό παιχνίδι για τα πλέι οφ ΟΛΟΙ ΜΑΣ τα κάναμε μαντάρα. Αν κάποιοι θέλουν να συνεχίσουν να «πυροβολούν», ας «πυροβολούν» εμένα κι όχι τον προπονητή μας και τους παίκτες μας. Έχω όνομα, δεν κρύβομαι, είμαι εδώ για όποιον ή όποιους έχουν απορίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα