Σαμπντόρια - Τσεζένα 0-0

Σαμπντόρια - Τσεζένα 0-0

bet365

Οι Μπλουτσερκιάτι έχασαν αρκετές ευκαιρίες κόντρα στην Τσεζένα και έμειναν στο 0-0, με συνέπεια να αρχίζουν να... ανησυχούν για την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι ελπίδες για έξοδο στο Champions League χάθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική με το 1-1 κόντρα στη Μίλαν και τώρα η ισοπαλία με την Τσεζένα αγχώνει την Σαμπντόρια και για το Europa League. Οι Γενοβέζοι ήταν καλύτεροι από την αρχή ως το τέλος αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν και κινδυνεύουν να δουν την Κυριακή τις Τζένοα και Τορίνο να μειώνουν στο -3 και το -4, επτά στροφές πριν το τέλος, στη μάχη για έξοδο στην Ευρώπη. Ακόμη πιο κοντά στη Serie B η Τσεζένα αφού η ισοπαλία δεν κάνει μεγάλη διαφορά για την ομάδα του Ντομένικο Ντι Κάρλο.

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς χώρεσε τέσσερις επιθετικούς (Εντερ, Ετό, Μουριέλ, Οκάκα) στην 11άδα και η Σαμπντόρια μπήκε δυνατά για το γρήγορο γκολ που θα έκανε αρκετά πιο απλά τα πράγματα για τη συνέχεια. Αυτό το γκολ θα μπορούσε να έρθει στο 11' αλλά ο Αλιάρντι απέκρουσε το δυνατό σουτ του Παλόμπο, θα μπορούσε να έρθει στο 21' αλλά ο Μουριέλ από καλή θέση δεν βρήκε στόχο μετά την απόκρουση του Αλιάρντι στο γύρισμα του Ετό, θα μπορούσε να έρθει και στο 24' ο Εντερ δεν τελείωσε σωστά την φάση... Αφού δεν έγινε το 1-0 σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις, η Τσεζένα πήγε για το 0-1 στο 30' αλλά ο Βιβιάνο αντέδρασε σωστά στο διαγώνιο σουτ του Ροντρίγκες, για να κλείσει το πρώτο μέρος με πολύ καλή ευκαιρία για την Σαμπντόρια στο 45', όταν ο Οκάκα έβγαλε σε θέση για γκολ τον Μεσμπά αλλά αυτός δεν το έβαλε...

Στην επανάληψη η Σαμπντόρια διατηρούσε τον έλεγχο και ήταν αυτή που προσπαθούσε να φτάσει στο γκολ, χωρίς όμως να έχει τις φάσεις του πρώτου 45λεπτου. Οι Μπλουτσερκιάτι έδειχναν μπλοκαρισμένοι από την αμυντική λειτουργία της Τσεζένα, η οποία δεν βολευόταν με την ισοπαλία αλλά δεν μπορούσε να φτάσει και στη νίκη... Ετσι, τα λεπτά περνούσαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, μέχρι το τελευταίο 15λεπτο. Στο 76' οι Γενοβέζοι άγγιξαν το γκολ με την κεφαλιά του Ρομανιόλι μετά το κόρνερ αλλά ο Λουκίνι έδιωξε πάνω στη γραμμή, για να ακολουθήσει στο 82' η ευκαιρία του Ντε Σιλβέστρι, που είδε την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ στο σουτ που έκανε. Η Σαμπντόρια προσπάθησε ως το φινάλε για το γκολ και στο 89' έχασε νέα ευκαιρία με τον Μεσμπά, για να παραμείνει το 0-0 ως το τέλος...

Σαμπντόρια (Σίνισα Μιχαΐλοβιτς): Βιβιάνο, Ντε Σιλβέστρι, Σιλβέστρε, Ρομανιόλι, Μεσμπά, Ομπιάνγκ, Παλόμπο (86' Σοριάνο), Μουριέλ (68' Κορέα), Ετό, Εντερ, Οκάκα.

Τσεζένα (Ντομένικο Ντι Κάρλο): Αλιάρντι, Πέρικο, Βόλτα, Κράιντς, Λουκίνι, Κασιόνε, Μουντιγκάγι (77' Ζε Εντουάρντο), Τζιόρτζι (84' Κατσόλα), Μπριέντσα, Ροντρίγκες (60' Ντεφρέλ), Σούτσι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα