Χαμόγελα για Κρισάντους

Χαμόγελα για Κρισάντους

Gazzetta team
Χαμόγελα για Κρισάντους

bet365

Με τον Νιγηριανό φορ να πετυχαίνει δύο γκολ, η ΑΕΚ νίκησε με 4-0 τον Αχαρναϊκό σε φιλικό αγώνα στα Σπάτα.

Την Παρασκευή η Ένωση έκανε φιλικό-προπόνηση με την Καλλιθέα (3-2) και το Σάββατο ήταν η σειρά του Αχαρναϊκού, προκειμένου οι Κιτρινόμαυροι να διατηρήσουν κάποιον ρυθμό μέχρι οι αρμόδιοι να αποφασίσουν αν τα πλέι οφ θα γίνουν... φέτος. Ο Τραϊανός Δέλλας έκανε και πάλι δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα και έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε και κυρίως από τον Κρισάντους, που πέτυχε δύο γκολ. Τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν και οι Ντούνης-Ανάκογλου, με τον πρώτο να έχει και δοκάρι.

Οι αρχικές συνθέσεις
ΑΕΚ:
Βούρας (30' Καραγκιολίδης) Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Σβάρνας, Πεταυράκης, Φαγέ, Γιόχανσον, Μ. Ντούνης, Ζόριτς (30' Ντακόλ) Μπαρμπόσα, Κρισάντους.

Αχαρναϊκός: Παγούδης (30' Κουμής) Αθανασίου, Ζώνας, Μωυσιάδης, Νιάρος, Λιαπάκης, Τσιάμης, Σκαθαρούδης, Ιορδανίδης, Γέσιτς, Ατανάσοφ.

Οι συνθέσεις του β' μέρους
ΑΕΚ
: Καραγκιολίδης (60' Ανέστης) Γεωργέας, Σαρρής, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Ρόβας, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Ντακόλ, Γροντής, Αραβίδης.

Αχαρναϊκός: Κουμής (65' Ψύχος) Ιωαννίδης, Ζώνας, Τσιάμης, Χριστόπουλος, Αθανασίου, Εμέκα, Ιορδανίδης, Σκαθαρούδης, Γέσιτς, Ταμπάκης. Αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Καλογερόπουλος, Χατζηκοσμάς, Παπατόλιος, Ίλιεφ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα