Δεν γίνεται ένοχοι και αθώοι στο ίδιο τσουβάλι...

Δεν γίνεται ένοχοι και αθώοι στο ίδιο τσουβάλι...

Δεν γίνεται ένοχοι και αθώοι στο ίδιο τσουβάλι...

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξηγεί γιατί η προσπάθεια του Σταύρου Κοντονή να ξηλώσει το σύστημα είναι σωστή και προς όφελος του ποδοσφαίρου , αλλά πάει να γίνει με λάθος τρόπο...

Στο θέμα του Κοντονή νομίζω, ότι όλοι οι φίλαθλοι και όλες οι ομάδες, που δεν έχουν την εύνοια του …συστήματος, η μάλλον έχουν κυνηγηθεί από το σύστημα είναι ΜΑΖΙ του. Οσοι φίλαθλοι θέλουν να πάνε ξανά γήπεδο και να δουν ποδόσφαιρο να παίζεται εντός και όχι εκτός γηπέδου επί ίσοις όροις είναι μαζί του. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό.

Αμφιβολία και αντίθεση υπάρχει με τον τρόπο που πάει να σπάσει το απόστημα. Δεν μπορεί για παράδειγμα επειδή ένας κλέβει να τιμωρηθούν και οι άλλοι που δεν κλέβουν. Δεν γίνεται όλοι να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι. Ο Παναθηναϊκός έχει υποφέρει εδώ και 20 χρόνια από το σύστημα και την παράγκα και δεν χρειάζεται να το αναλύσω εδώ αυτό τώρα, υπάρχουν συγκεκριμένα νούμερα που αποδεικνύουν τα παιχνίδια που παίζονται εδώ και τόσο καιρό. Κίτρινες, κόκκινες κάρτες, πέναλτι υπέρ, πέναλτι κατά , διαιτητές, που κάνουν όργια και παίρνουν άριστα επειδή ευνοούν συγκεκριμένες ομάδες, διαιτητές, που αντίθετα τιμωρούνται με εξοντωτικό τρόπο επειδή παίζουν 50-50 κάποια ομάδα.

Μία ματιά να ρίξει κανείς σε αυτά τα στοιχεία θα πάρει τις απαντήσεις του. Ομάδες, που είναι με το σύστημα και σώνονται εμφανιζόμενες σαν κομήτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ομάδες με μεγάλη ιστορία που δεν υποκύπτουν στο σύστημα και έχουν εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα στις υπηρεσίες του ενός, δικαστικές υποθέσεις σε εξέλιξη με κατηγορούμενους, οι οποίοι δεν έχουν ούτε καν την τσίπα να παραιτηθούν από τα αξιώματά τους μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεσή τους. Ολο αυτό το διεφθαρμένο σύστημα ο Κοντονής πάει να το ξηλώσει και καλά κάνει. Το θέμα είναι , ότι για να το ξηλώσει πρέπει να την πληρώσουν οι ένοχοι και όχι οι αθώοι. Οι ομάδες, που εμπλέκονται σε όλη αυτή την σαπίλα να μείνουν εκτός Ευρώπης.

Ο Παναθηναϊκός και κάποιες άλλες ομάδες, που είναι τα θύματα της ιστορίας για ποιο λόγο να μείνουν εκτός Ευρώπης; Εχει λογική αυτό; Καμία λογική δεν έχει. Εκεί είναι η ένστασή μου , όσον αφορά τον Κοντονή. Να βρει τον τρόπο να ξηλώσει το σύστημα, χωρίς να την πληρώσουν τα θύματα, αλλά να τιμωρηθούν οι θύτες. Και να τιμωρηθούν , να φυλακιστούν φυσικά πρόσωπα, που έχουν ευθύνες. Αυτό πρέπει να κάνει ο Κοντονής,. Αν τους βάλει όλους σε έναν κουβά θα είναι σαν να λέει, ότι «όσοι έκλεψαν μέχρι τώρα θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση με αυτούς που δεν έκλεβαν και πήγαιναν με το σταυρό στο χέρι»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.