Ευχές με... αιχμές από Πράνιτς σε Τούντορ (pic)

Ευχές με... αιχμές από Πράνιτς σε Τούντορ (pic)

Gazzetta team
Ευχές με... αιχμές από Πράνιτς σε Τούντορ (pic)

bet365

Ο Φραν Τούντορ, που πέρασε για ένα διάστημα από τον Παναθηναϊκό, ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του με την Χάιντουκ Σπλίτ και ο Ντάνιελ Πράνιτς έστειλε τις ευχές του αφήνοντας και αιχμές για όσους δεν τον πίστεψαν.

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να μην κατάφερε να βρεθεί τελικά στην πρώτη ομάδα και να αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι, όμως ο Φραν Τούντορ που πλέον συνεχίζει στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην Χάιντουκ, το Σάββατο έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα κόντρα στη Ριέκα. Πριν το παιχνίδι όμως, ο Ντάνιελ Πράνιτς ανέβασε φωτογραφία με τον φίλο του Φραν στο Instagram, δίνοντας τις ευχές του για το πρώτο του επίσημο παιχνίδι στη καριέρα του.

Ο άσος του Παναθηναϊκού, στο μήνυμά του ωστόσο άφησε και αιχμές για όσους δεν τον πίστεψαν στο «τριφύλλι», τονίζοντας επίσης πως δεν έχει καταλάβει το λόγο που δεν πήρε τις ευκαιρίες του.

Συγκεκριμένα ο Πράνιτς, έγραψε:

«Φίλε μου όταν αποφάσισα να σε φέρω εδώ στον Παναθηναϊκό πίστευα σε σένα. Η ευχή μου ήταν πως μια μέρα θα ήσουν στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ως δεξί μπακ.

Αυτό το όνειρο δεν βγήκε αληθινό... για κάποιους λόγους που δεν τους κατάλαβα. Ξέρω ότι εκείνη τη στιγμή ο κόσμος σου κατέρρευσε.

Αλλά δες πως η ζωή επιβραβεύει πάντα αυτούς που δουλεύουν σκληρά και είναι ταπεινοί με τον εαυτό τους.

Σήμερα είναι η μέρα σου... σήμερα μπες στο γήπεδο και απόλαυσε το ποδόσφαιρο... γιατί το αξίζεις... Και θυμήσου ότι αυτό που έχεις γίνει είναι μόνο εξαιτίας του εαυτού σου... δούλεψες σκληρά για να το αποκτήσεις... κανείς δεν σε βοήθησε.

Όλοι οι άλλοι που δεν σε πίστεψαν και ξέρεις ποιοι είναι αυτοί... δεν είναι σημαντικοί... Γνωρίζουν ότι έκαναν λάθος... και αν δεν το γνωρίζουν... θα το ανακαλύψουν.

Είμαι τόσο χαρούμενος για σένα και σου εύχομαι σήμερα να έχεις ένα καλό παιχνίδι. Πιστεύω σε σένα... άρπαξε την ευκαιρία σου. Δούλεψε σκληρά... παίξε σκληρότερα».

Ο Τούντορ δεν άφησε αναπάντητη την ανάρτηση αυτή και ευχαρίστησε τον Πράνιτς για τις ευχές του, αποκαλύπτοντας πως είναι ο λόγος που έχει επιλέξει το νούμερο 32 στην νέα του ομάδα... «Ευχαριστώ φίλε μου... εάν έμαθα κάτι από κάποιον αυτός ήσουν εσύ. Για αυτό και διάλεξα το νούμερο 32 στην φανέλα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα