Δύο εβδομάδες εκτός ο Μαυρίας

Δύο εβδομάδες εκτός ο Μαυρίας

Gazzetta team
Δύο εβδομάδες εκτός ο Μαυρίας

bet365

Ο Χάρης Μαυρίας έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για το μας με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και το πρόβλημα που αποκόμισε στη σημερινή (18/4) προπόνηση του «τριφυλλιού» θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ο νεαρός άσος υπέστη τράβηγμα στη δεξιά γάμπα κι έτσι θα μείνει στην Αθήνα, μαζί με τους τιμωρημένους Τάσο Λαγό που έκανε ατομικό σήμερα στο Κορωπί και Κώστα Τριανταφυλλόπουλο.

Στο σημερινό πρόγραμμα, η ομάδα έκανε ζέσταμα και στη συνέχεια ασκήσεις 5 εναντίον 2, δίτερμα και εξάσκηση στα τελειώματα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η 20μελής αποστολή για την 31η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Super League 2014/15.

Στη διάθεση του προπονητή Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Μπούι και Μπερίσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα