Ολυμπιακός: Στην αποστολή Μήτρογλου, Ομάρ και Ντουρμάζ

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Στην αποστολή Μήτρογλου, Ομάρ και Ντουρμάζ

bet365

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με το Λεβαδειακό επιστρέφουν οι Κώστας Μήτρογλου, Τζίμι Ντουρμάζ και Ομάρ Ελαμπντελαουί. Yπολογίζει και σε Κασάμι.

Με πρωινή προπόνηση στο Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με το Λεβαδειακό.

Εκεί, οι ερυθρόλευκοι θέλουν τουλάχιστον έναν βαθμό για να στεφθούν και τυπικά πρωταθλητές.

Ο Περέιρα δούλεψε πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας και στο τελείωμα των φάσεων ενώ το πρόγραμμα έκλεισε με δίτερμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πορτογάλος ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της 31ης αγωνιστικής με τους Μήτρογλου, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Τζίμι Ντουρμάζ να είναι στη διάθεσή του, αφήνοντας πίσω τους τραυματισμούς τους.

Ο Νορβηγός με τον Ελληνα άσο επιστρέφουν στη διάθεση του προπονητή τους ύστερα από το ματς με την Κέρκυρα, ενώ ο Σουηδός αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Επίσης, ο Παϊτίμ Κασάμι, που δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή του για το ματς με τον Πανθρακικό, είδε το όνομά του να βρίσκεται ξανά στην αποστολή.

Από την άλλη, ο Ιμπραχίμ Αφελάι έμεινε εκτός λόγω του ότι επέστρεψε από την πατρίδα του χωρίς να είναι στο κατάλληλο επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Η αποστολή για το ματς με το Λεβαδειακό:

Ρομπέρτο, Μέγιερι, Ελαμπντελαουί, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Σαλίνο, Μαζουακού, Φουστέρ, Χάρα, Φορτούνης, Κασάμι, Μποτία, Μπενίτες, Ντουρμάζ, Ντομίνγκεζ, Σιόβας, Ντοσεβί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα