Τέλος από τα Γιαννιτσά ο Σαπουντζής

Gazzetta team
Τέλος από τα Γιαννιτσά ο Σαπουντζής

bet365

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Σαπουντζή, ανακοίνωσε η διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Αναλαμβάνει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Τάσος Μπάρμπας.

Στην έκδοση ανακοίνωσης μέσω της οποίας γνωστοποιεί την λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Σαπουντζή, προέβη η διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Ο πρόεδρος της ομάδας της Πέλλας Κώστας Σαββουλίδης είχε συνάντηση την Παρασκευή (18/4) με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Άρη και του Πανιωνίου, όπου και αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της Αναγέννησης ευχαριστεί τον Αντώνη Σαπουντζή για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια , Μπορεί οι δρόμοι των 2 πλευρών να χωρίζουν όμως η ομάδα αισθάνεται ότι έχει αποκτήσει έναν φίλο στο όνομα του Αντώνη Σαπουντζή».

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή στην τεχνική ηγεσία των «κυανόλευκων» μέχρι το φινάλε της τρέχουσας περιόδου, όπου θα βρει την ομάδα να υποβιβάζεται στα τοπικά πρωταθλήματα, θα βρίσκεται ο Τάσος Μπάρμπας ένας από τους τέσσερις προπονητές της ακαδημίας του συλλόγου.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα