Χόφενχαϊμ - Μπάγερν 0-2

Χόφενχαϊμ - Μπάγερν 0-2

bet365

Η Μπάγερν μάζεψε τα κομμάτια της, επιβλήθηκε 2-0 της Χόφενχαϊμ, θέλει άλλες δύο νίκες για τον τίτλο και ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Πόρτο.

Το κλίμα στην Μπάγερν ήταν πολύ βαρύ τις τελευταίες ημέρες. Αυτό, τελικά, δεν επηρέασε τους Βαυαρούς, που παρά τις πολλές απουσίες έφυγαν με νίκη 2-0 από το Ζίνσχαϊ επί της Χόφενχαϊμ, θέλουν άλλες δύο για να κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο (με την προϋπόθεση ότι δε θα γκελάρει η Βόλφσμπουργκ) και ετοιμάζονται να υποδεχθούν την Πόρτο στον επαναληπτικό του 1-3.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, προκειμένου να τρέξουν τους παίκτες του Γκουαρδιόλα και το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο. Οι Βαυαροί είχαν την κατοχή, όμως οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές. Οι πρώτοι που απείλησαν με κεφαλιές ήταν οι Μοντέστ (15’) και Λεβαντόφσκι (18’), ενώ στη συνέχεια μετά από ακόμη ένα λάθος του Ντάντε, ο Γάλλος έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-0, με τον Νόιερ να σώζει την Μπάγερν. Τελικά, το γκολ ήρθε στο πρώτο 45λεπτο, όταν στο 38’ ο Μπάουμαν αρχικά έβγαλε το σουτ του Μίλερ, όμως στην εξέλιξη της φάσης ο Ρόντε με πανέμορφο πλασέ έκανε το 0-1!

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους απειλήθηκαν ελάχιστα και έφτασαν μία ανάσα από το 0-2, όταν στο 47’ το πλασέ του Λεβαντόφσκι πέρασε άουτ, αφού αρχικά βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι παίκτες του Γκίσντολ δεν κατάφεραν να διατηρήσουν την ίδια ένταση και κατάφεραν να απειλήσουν μόνο δύο φορές τον Νόιερ με μακρινές προσπάθειες. Αρχικά στο 63’, όταν το σουτ του Φόλαντ πέρασε λίγο άουτ και στη συνέχεια στο 84’, όταν το φάουλ του Ρούντι είχε την ίδια κατάληξη. Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν περισσότερα προβλήματα, όμως είχαν μόνο μικροευκαιρίες και πολλά μπλοκαρισμένα σουτ. Το ματς είχε κλειδώσει ούτως ή άλλως, όμως στο 3ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπεκ μετά από γύρισμα του Μίλερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 0-2.

Χόφενχαϊμ (Μάρκους Γκίσντολ): Μπάουμαν, Μπεκ, Μπίτσακτσιτς, Στρομπλ, Τρόγιαν (85' Σίπλοκ), Σβέγκλερ, Ρούντι, Πολάνσκι (69' Σαλάι), Φιρμίνο, Φόλαντ, Μοντέστ (69' Τσούμπερ)

Μπάγερν (Πεπ Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Ραφίνια, Ντάντε, Μπάντστουμπερ, Μπερνάτ (46' Μπόατενγκ), Βάιζερ, Ρόντε, Γκαουντίνο (57' Τιάγκο), Γκέτσε, Μίλερ, Λεβαντόφσκι (89' Πισάρο)

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα