Στους υποψήφιους για Ρεάλ ο Μίτσελ

Gazzetta team
Στους υποψήφιους για Ρεάλ ο Μίτσελ

bet365

Στη λίστα των υποψηφίων για να αντικαταστήσουν τον Κάρλο Αντσελότι το ερχόμενο καλοκαίρι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκεται ο Μίτσελ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της As, οι Μαδριλένοι εξετάζουν ήδη πιθανούς υποψήφιους για να πάρουν τη θέση του Ιταλού, αν αποφασιστεί τελικά να μην συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Ο Γιουλέν Λοπετέγκι (Πόρτο) φαντάζει αυτήν τη στιγμή ως το φαβορί για το τιμόνι των μερένγκες σε μία τέτοια περίπτωση, όμως υπάρχουν κι άλλα ονόματα.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν που αρέσει στον Πέρεθ αλλά του λείπει η εμπειρία, ο Γιόακιμ Λεβ που ήταν υποψήφιος για τον πάγκο της «βασίλισσας» και μετά την αποχώρηση Μουρίνιο, ο Γίργκεν Κλοπ που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Ντόρτμουντ το καλοκαίρι, ο Ράφα Μπενίτεθ που ακόμη δεν έχει ανανεώσει με τη Νάπολι και ο Μίτσελ, που όπως σημειώνεται «είναι χωρίς ομάδα από τον Γενάρη όταν απολύθηκε από τον Ολυμπιακό. Στα 52 του έχει υποστηρικτές στο ''Μπερναμπέου''. Έχει αγωνιστεί στην ομάδα, έχει προπονήσει τη β' ομάδα. Γνωρίζει τα κατατόπια. Προπόνησε τη Χετάφε τη Σεβίλλη και τον Ολυμπιακό, με τον οποίο βρέθηκε και στον πρώτο γύρο των νοκ άουτ, κερδίζοντας 2-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα