Ξεπέρασε τον Ιμπραΐμοβιτς ο Μπεργκ!

Ξεπέρασε τον Ιμπραΐμοβιτς ο Μπεργκ!

Gazzetta team
Ξεπέρασε τον Ιμπραΐμοβιτς ο Μπεργκ!

bet365

Το χατ-τρικ του Μάρκους Μπεργκ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας του χάρισε το βραβείο για το καλύτερο ματς της χρονιάς Σουηδού ποδοσφαιριστή, αφήνοντας πίσω του τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο φορ του Παναθηναϊκού ήταν ο «καταλύτης» στην επικράτηση των «πράσινων» επί του ΠΑΟΚ με 4-1 στον περυσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, σημειώνοντας τρία γκολ. Εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τους συμπατριώτες του, οι οποίοι τον επέλεξαν ως νικητή του βραβείου για το καλύτερο ματς Σουηδού ποδοσφαιριστή της χρονιάς, στο «Torsby Sports Gala».

«Στις 26 Απριλίου 2014, πέτυχε χατ-τρικ για τον Παναθηναϊκό στη νίκη με 4-1 επί του ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Πέτυχε συνολικά 15 γκολ και είχε οκτώ ασίστ στο πρωτάθλημα 2013/14 και ανακηρύχθηκε MVP του πρωταθλήματος» αναφέρθηκε στην εκδήλωση για τον Μπερκ, τον οποίο εκπροσώπησε η αδερφή του Τζούλια, παραλαμβάνοντας το βραβείο εκ μέρους του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα