Περιμένει προτάσεις για Καρίγιο η Εστουδιάντες

Περιμένει προτάσεις για Καρίγιο η Εστουδιάντες

Gazzetta team
Περιμένει προτάσεις για Καρίγιο η Εστουδιάντες

bet365

Στην Αργεντινή θεωρούν δεδομένο ότι ο Γκουίδο Καρίγιο θα φύγει σύντομα για την Ευρώπη και οι άνθρωποι της Εστουδιάντες περιμένουν προτάσεις.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του 24χρονου σέντερ φορ με τη φανέλα των «Φοιτητών» έχουν ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από τη γηραιά ήπειρο, όπως η Ντόρτμουντ, η Άντερλεχτ και η Μπενφίκα και στη χώρα του ταγκό θεωρείται δεδομένο ότι ο Καρίγιο θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει το Goal, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι όχι απλώς έχει κάνει θετική εισήγηση, αλλά μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του στράικερ στη διοίκηση της ομάδας, που φέρεται έτοιμη να κάνει ό,τι μπορεί για να τον αποκτήσει. Ωστόσο, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα