Ναντ - Μαρσέιγ 1-0

Ναντ - Μαρσέιγ 1-0

bet365

Λίγες μέρες μετά την ήττα από την Μπορντό, η Μαρσέιγ έχασε και από την Ναντ 1-0 εκτός έδρας και κινδυνεύει να μείνει εκτός Champions League.

Πριν δύο αγωνιστικές η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα έπαιζε με την Παρί Σεν Ζερμέν τελικό πρωταθλήματος, όμως αυτή πλέον μοιάζει μακρινή εικόνα. Μετά την ήττα στο Velodrome ακολούθησε ακόμα μία στην έδρα της Μπορντό και τώρα, με την τρίτη σερί από την Ναντ (1-0) παρέμεινε κάτω από την 3η, Μονακό, από την οποία έχει και ματς περισσότερο. Η μεγάλη νίκη πανηγυρίστηκε έξαλλα από τα Καναρίνια αφού βρέθηκαν στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Ναντ ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα του αγώνα και αφού είχε δύο καλές φάσεις με τον Μπεντόγια, άνοιξε το σκορ στο 20' όταν ο Φανί έκανε τραγικό λάθος και έδωσε σχεδόν σε κενό τέρμα στον Γκακπέ, ο οποίος έκανε το 1-0. Ο επιθετικός από το Τόγκο είναι μέσα στα 4 από τα τελευταία 5 γκολ της Μαρσέιγ στην Ligue1 (2 γκολ, 2 ασίστ). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, έφτασαν την κατοχή στο 32%-68% στο τέλος του πρώτου μέρους, αλλά πέρα από την μεγάλη ευκαιρία του Μπατσουαγί, που σούταρε ψηλά όντας μόνος από το σημείο του πέναλτι, δεν είχαν άλλη αξιόλογη φάση.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή με το πλασέ του Ντο στο 59' να περνά άουτ όμως στη συνέχεια επέλεξαν να μείνουν πιο συμπαγείς να διατηρήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Στο 63' ο Αλεσαντρινί έκανε τη σέντρα από δεξιά αλλά η κεφαλιά του Μορέλ πέρασε άουτ και στο 87' το σουτ του Λούκας Οκάμπος απέκρουσε ο Ριού. Στο 93' ο Φανί προσπάθησε να εξιλεωθεί για το τραγικό λάθος που οδήγησε στο γκολ αλλά με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Λεμινά με νέα κεφαλιά πάνω από την εστία.

Ναντ (Μισέλ Ντερ Ζακαριάν): Ριού, Βισκαρόντο, Τζιλομποτζί, Σισοκό, Οντέλ (81' Μπαμού), Γκομίς (89' Αλχαντούρ), Μπεσά, Ντο (78' Χάνσεν), Μπεντόγια, Βερετού, Γκακπέ.

Μαρσέιγ (Μαρσέλο Μπιέλσα): Μανταντά, Μορέλ, Φανί, Ν' Κουλού, Τζα Τζέτζε, Ρομαό, Αλεσαντρινί (79' Λεμινά), Ιμπουλά (46' Τοβάν), Ζινιάκ, Αγιού, Μπατσουαγί (59' Οκάμπος).

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα