Grexit και στο ποδόσφαιρο...

Grexit και στο ποδόσφαιρο...

bet365

Grexit και στο ποδόσφαιρο! Ο ξένος Τύπος μαζί με τα σενάρια εξόδου της χώρας μας από το ευρώ, μιλά ανοιχτά και για τον σοβαρό κίνδυνο οι ελληνικές ομάδες να αποκλειστούν από την Ευρώπη!

Κυβέρνηση και UEFA σε τροχιά σύγκρουσης και το θέμα πλέον έχει φύγει από τα δικά μας σύνορα! Τα σενάρια έγιναν προειδοποιήσεις και πλέον ο διεθνής Τύπος μιλά για τους σοβαρούς κινδύνους που αντιμετωπίζει ο ελληνικός αθλητισμός. Αυτή τη φορά τo Grexit παίζει στα ξένα ΜΜΕ μετά και τις νέες δηλώσεις του κ. Κοντονή!

Ετσι λοιπόν μετά τα καθημερινά σενάρια από Bloomberg, Financial Times, Forbes για την πορεία της χώρας μας, ο Τύπος μιλά ανοιχτά και για την απειλή αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που αποτυπώνεται και στο εκτενές ρεπορτάζ του «Worldsoccer». Oπως αναφέρει, το νομοσχέδιο στοχεύει στην αντιμετώπιση της διαφθοράς και της βίας σε όλα τα αθλήματα, αλλά σε κοινή τους απάντηση, Ζερόμ Βάλκε και Τζιάνι Ινφαντίνο έστειλαν το μήνυμα πως FIFA και UEFA είναι αντίθετες.

Υπάρχουν κάποιες κοινές θέσεις, αλλά οι αντιρρήσεις είναι σοβαρότερες, μιας και τονίζουν πως το Κράτος δεν έχει το δικαίωμα να παρέμβει και να καταλύσει το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ. Τα ξένα ΜΜΕ στάθηκαν στις δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, υποστηρίζοντας πως η Κυβέρνηση είναι έτοιμη να προχωρήσει με τον έλεγχο και τον εποπτικό ρόλο σε όλες τις πτυχές του αθλητισμού στην Ελλάδα. Μετά τα καθημερινά δημοσιεύματα και σενάρια εξόδου της χώρας μας από το Ευρώ, σειρά πήρε και το... Grexit στο ποδόσφαιρο! Οσο για το ποιος θα υποχωρήσει, οι ξένοι μιλούν με σιγουριά πως FIFA και UEFA είναι αμετακίνητες στις θέσεις τους!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα