Νικόλτσης: «Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο»

Νικόλτσης: «Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο»

Gazzetta team
Νικόλτσης: «Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο»

bet365

Ο Γιώργος Νικόλτσης μίλησε στο gazzetta.gr για την είσοδο της Επισκοπής στα Play -Out, για το διαφορετικό πρόσωπο που εμφάνισε η ομάδα στον δεύτερο γύρο και για την προσωπική του παρουσία στο πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Νικόλτσης είναι από τους βασικούς συντελεστές της φετινής πορείας της Επισκοπής. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ρεθύμνου, μιλάει στο gazzetta.gr για την αντεπίθεση διαρκείας της ομάδας στον δεύτερο γύρο, δίνει τα προγνωστικά του για την μάχη των Play -Out, ενώ παράλληλα στέκεται στην βοήθεια των συμπαικτών ώστε να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Η Επισκοπή με μια αντεπίθεση δέκα αγωνιστικών στις οποίες κατάφερε να πετύχει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, να εξασφαλίσει την παρουσία της στα Play -Out. Είναι εφικτός να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής;

«Φυσικά και είναι άλλωστε όλα τα παιδιά έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια στον δεύτερο γύρο, κάτι το οποίο πιστεύω ότι θα κάνουμε και στα Play -Out. Άλλωστε έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, καθώς υπάρχει ταλέντο και ποιότητα στην ομάδα. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο».

Η ομάδα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος είχε πετύχει μόλις δύο νίκες. Τι ήταν αυτό το οποίο άλλαξε στον δεύτερο γύρο και βελτιώθηκε;

«Η έλευση του καινούργιου προπονητή έδωσε άλλη ψυχολογία στην ομάδα. Δουλέψαμε πάρα πολύ με συνέπεια να καταφέρουμε να μπούμε στα Play -Out».

Τι είναι αυτό το οποίο έχει βελτιωθεί στην ομάδα από τότε την ανέλαβε ο Γιάσμινκο Βέλιτς;

«Όπως είπα και παραπάνω η ομάδα χρειαζόταν τόνωση της ψυχολογίας λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Η έλευση του προπονητή σε συνδυασμό με τα πρώτα θετικά αποτελέσματα λειτούργησαν θετικά και συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε πολλές δυνατότητες»

Πιστεύεις ότι η καθυστέρηση που παρατηρείται ως προς την έναρξη των Play -Out θα επηρεάσει την απόδοση σας όταν θα ξεκινήσει το μίνι πρωτάθλημα;

«Αυτή η καθυστέρηση μόνο καλό δεν μας κάνει. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από το να συνεχίσουμε τη δουλειά,ούτως ώστε στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας».

Νίκες όπως αυτή απέναντι στον Απόλλωνα την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος σας δίνουν δύναμη προκειμένου να επιτύχετε τον στόχο σας;

«Φυσικά και μας δίνει δύναμη καθώς νικήσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ξέρουμε την ιστορία του Απόλλωνα. Άλλωστε το να νικάς τέτοιες ομάδες μόνο καλό σου κάνει».

Η Επισκοπή θεωρείς πως εάν είχε κερδίσει τα παιχνίδια με Άλιμο και Παναιγιάλειο θα ήταν αλλιώς τα πράγματα σχετικά με την θέση που θα έμπαινε στα Play -Out;

«Φυσικά θα ήταν καλύτερα καθώς θα μπαίναμε με περισσότερους βαθμούς στην ίδια διαδικασία. Αυτό όμως δεν μας ρίχνει ψυχολογικά καθώς γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας».

Από τις ομάδες που συμμετέχουν στο μίνι πρωτάθλημα ποιες θεωρείς ότι είναι φαβορί για να μείνουν;

«Όλες οι ομάδες όπως άλλωστε έχει αποδειχτεί και από τα μεταξύ μας παιχνίδια είναι ισοδύναμες. Παναιγιάλειος και Ένωση Ερμιονίδας σαφώς και έχουν ένα αβαντάζ λόγω των πόντων που έχουν, αυτός όμως δεν λέει τίποτα»

Το ότι είσαι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας λειτούργησε θετικά ως προς την αντεπίθεση της προκειμένου να μπει στα Play -Out;

«Χωρίς την υποστήριξη του προπονητή, αλλά και την βοήθεια των συμπαικτών μου δεν θα μπορούσα να τα είχα καταφέρει. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό σπορ. Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί πετυχαίνουμε τα γκολ».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα