Στη γωνία για... Πάρμα η ΑΕΚ!

Gazzetta team
Στη γωνία για... Πάρμα η ΑΕΚ!

bet365

Η ΑΕΚ καταστρώνει τα σχέδιά της για το καλοκαίρι και σε αυτά βρίσκεται και η παρακολούθηση της υπόθεσης Πάρμα, στην οποία το πιθανότερο σενάριο είναι να μείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές ελεύθεροι.

Η κατάσταση στην Πάρμα είναι πάρα πολύ δύσκολη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το καλοκαίρι όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα μείνουν ελεύθεροι. Αυτό το γεγονός δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητη την ΑΕΚ, η οποία ψάχνει ποδοσφαιριστές με εμπειρία για να επιστρέψει για τα καλά στη Σούπερ Λιγκ.

Σύμφωνα με την «Sportday», λοιπόν, στην Ένωση παρακολουθούν τις εξελίξεις στην ιταλική ομάδα και είναι έτοιμοι για να κάνουν τις κινήσεις τους, αν τελικά η ομάδα δεν καταφέρει να σωθεί από τα πολλά οικονομικά προβλήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα