Χαραλαμπίδης: «Ούτε κατά διάνοια στον Απόλλωνα»

Χαραλαμπίδης: «Ούτε κατά διάνοια στον Απόλλωνα»

Gazzetta team
Χαραλαμπίδης: «Ούτε κατά διάνοια στον Απόλλωνα»

bet365

Κάθε ενδεχόμενο επανεμπλοκής του στον Απόλλωνα απέκλεισε ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, που μίλησε για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στο Ράδιο Metropolis:

Για το πώς έφτασε η ομάδα στην Γ’ Εθνική: «Δεν ξέρω τι έγινε από όταν έφυγα από την ομάδα. Δώσαμε μια ομάδα που ήταν στην Β’ Εθνική χωρίς χρέη και με αδειοδότηση. Για την ομάδα του 2014-2015 να ρωτήσετε τον κύριο Ανατολίτη».

Για το αν υπήρχε πρόθεση να πέσει η ομάδα: «Δεν νομίζω να υπήρχε πιθανότητα να θέλουν να ρίξουν την ομάδα. Δεν νομίζω, αυτά είναι λόγια... τώρα καταλαβαίνετε ότι επειδή η ομάδα έπεσε όλα μας φταίνε. Γιατί να ήθελε να την ρίξει την ομάδα; Από ότι ακούω, πληρώνει. Αν θες να την ρίξεις την ομάδα, δεν κάθεσαι μέχρι το τέλος αλλά σηκώνεσαι φεύγεις και λες δεν πληρώνω κανέναν».

Για το μέλλον της ομάδας: «Η ομάδα πάει στον Ερασιτέχνη και αυτός θα δρομολογήσει πού θα πάει και σε ποιον θα πάει η ομάδα. Εγώ δεν θα είμαι ούτε κατά διάνοια στην ομάδα. Πικράθηκα πάρα πολύ. Το μεγάλο παράπονό μου είναι ότι προσπαθούν κάποιοι να βάλουν κάποιον μπροστά και να τον διαλύσουν οικονομικά. Αυτοί είμαστε, είμαστε άνθρωποι του κουτσομπολιού, του καφενείου και του τσαμπουκά. Κάθε χρόνο ζητούσα βοήθεια.

Αν σας δείξω τι έχω δώσει για τον Απόλλωνα θα πείτε αυτός ο άνθρωπος είναι τρελός που ασχολήθηκε. Έχω πουλήσει σπίτια και μαγαζιά για τον Απόλλωνα. Δεν έχω δώσει εκατομμύρια αλλά έχω δώσει λεφτά τα οποία είναι πάρα πολλά και δεν μιλάει κανείς απολύτως γι' αυτά. Για το τι περνάει κάποιος παράγοντας που έχει ομάδα κανείς δεν μιλάει. Όλοι μιλάνε για τα αποτελέσματα της ομάδας και για το αν είναι πονηρά τα παιχνίδια. Σιχάθηκα την ώρα και τη στιγμή που ανέλαβα αυτή την ομάδα. Εννοώ τους ανθρώπους φυσικά και όχι την ομάδα. Τον Απόλλωνα τον αγαπήσαμε».

Για τον λόγο που πικράθηκε από την ομάδα: «Υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις και πολλές πίκρες από εκεί και πέρα είναι δικό του θέμα. Σιχάθηκα γιατί βγήκαμε πρωταθλητές και τελευταία αγωνιστική που ήμασταν αδιάφοροι και παίζαμε με τα Μουδανιά, κερδίσαμε 4-1 και κάποιοι έβρισαν τα παιδιά. Δεν μπορώ να πάω άλλο στο γήπεδο, δεν με τραβάει η καρδιά μου να πάω. Ο σημερινός Απόλλων χρειάζεται συσπείρωση με 10-20 άτομα που θα πληρώνουν όλοι και όχι ένας.

Όταν είμαστε πολλοί και ενωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Ευτυχώς μας έμεινε το μαγαζί και η οικογένεια. Αυτοί οι μάγκες που λένε ότι η ομάδα πρέπει να ανέβει μόνο με το όνομα ας έρθουν να τον πάνε τον Απόλλωνα στην Β’ Εθνική. Ο Αχιλλέας δεν είναι τίποτα μπροστά στο μέγεθος του Αγγελόπουλου, ο οποίος έφυγε και όταν μίλησα με την γραμματέα του μου είπε ότι δεν θέλει να ακούει για Απόλλωνα. Κανένας παράγοντας δεν έδωσε βοήθεια και τώρα δικαιώνονται για αυτό γιατί όλους τους βρίζανε».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα