Όλοι μέσα, πλην Χουχούμη

Όλοι μέσα, πλην Χουχούμη

Gazzetta team
Όλοι μέσα, πλην Χουχούμη

bet365

Σίλντενφελντ και Ντίνας μπήκαν σε φουλ ρυθμούς προπόνηση και τέθηκαν στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το ματς με τον Πανθρακικό.

Μείον δύο προβλήματα έχει στο... κεφάλι του για το κυριακάτικο ματς με τον Πανθρακικό, ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είδε με ικανοποίηση τον Γκόρντον Σίλντενφελντ και τον Θανάση Ντίνα να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα στο Κορωπί, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και να είναι στην διάθεσή του για το ματς της 13ης αγωνιστικής.

Έτσι, το μοναδικό όνομα που έμεινε στο απουσιολόγιο του «Ολλανδού» έμεινε ο Διαμαντής Χουχούμης που συνέχιζε το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, εριλάμβανε αρχικά ζέσταμα και στη συνέχεια οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ όπου πέντε εναντίον πέντε έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο και έκαναν ασκήσεις πρέσινγκ και κυκλοφορίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα