Εκτός τέσσερις στην Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Εκτός τέσσερις στην Καλλονή

bet365

Χωρίς τέσσερις παίκτες διεξήχθη η σημερινή διπλή προπόνηση της Καλλονής, με τους Βαλιό, Κριπιντίρη να απουσιάζουν και τους Ζόρντι, Αγρίτη να ακολουθούν ατομικό.

Με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Καλλονής για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Η πρωινή διεξήχθη στο γήπεδο των ΤΕΛ και περιελάμβανε κυκλικό πρόγραμμα με ασκήσεις προσαρμογής και δύναμης, ενώ η απογευματινή έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης και περιείχε πάσινγκ γκέιμ, ασκήσεις, κατοχής, κυκλοφορίας της μπάλας, σέντρες με τελειώματα και διπλό στο μισό γήπεδο.

Από αμφότερες απουσίασαν οι Βαλιός, Κριπιντίρης, με τους Ζόρντι και Αγρίτη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Λέσβου θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (17/4), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει με προορισμό το Αγρίνιο.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στη σημερινή προπόνηση έλαβε μέρος και ο Κυριάκος Ευαγγελιδάκης, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Φωκικό με τη μορφή δανεισμού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα