Γίνονται... Έλληνες Μπρίτο και Λεάντρο!

Δημήτρης Τομαράς
Γίνονται... Έλληνες Μπρίτο και Λεάντρο!

bet365

Οι Μπρίτο και Λεάντρο έχουν ξεκινήσει τις απαιτούμενες διεργασίες για να αποκτήσουν ελληνική υπηκοότητα. Τι... τρέχει με Λεάντρο και Ολυμπιακό. Το Gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ.

Δύο ακόμα Βραζιλιάνοι παίκτες που είναι χρόνια στην χώρα μας έχουν κινήσει τις διαδικασίες που πρέπει για να πάρουν υπηκοότητα. Πρόκειται για τον Λεάντρο που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Λαμία και βρίσκεται στην πατρίδα μας από το 2011 έχοντας περάσει από Δόξα Δράμας, Καλλονή, ΠΑΣ και τώρα στην Λαμία και τον Μπρίτο ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2004. Ο Μπρίτο από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς βρέθηκε μετά στη Νίκη Βόλου, από εκεί στον Διαγόρα, μετά ξανά στην Καλαμαριά για κλείσει στον Ατρόμητο το 2008.

Ο αρχηγός των Περιστεριωτών πάντως έχει προχωρήσει πολύ περισσότερο την υπόθεση σε σχέση με τον Λεάντρο. Έχει συγκεντρώσει τα έγγραφα που πρέπει και η περίπτωσή του είναι πια σε δικηγόρο για να ακολουθήσει μετά τον δρόμο που χρειάζεται. Ο Λεάντρο μαζεύει ακόμα τα χαρτιά που του ζητούν έτσι ώστε να γίνει και αυτός κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου. Οι δύο άσοι προχώρησαν σε αυτήν την ενέργεια καθώς είναι πολύ δεμένοι με την χώρα μας και ενώ έχουν παντρευτεί Ελληνίδες ενώ ο Μπρίτο είχε και εταιρεία που ασχολιόταν με λάδι.

Έχουν ως πρόθεσή τους να μείνουν για αρκετά χρόνια ακόμα εδώ. Συνήθως βέβαια αυτές οι διαδικασίες παίρνουν αρκετό χρόνο. Δεν γίνονται από την μία στιγμή στην άλλη. Εκτός από τα πολλά χαρτιά που απαιτούνται, χρειάζεται και υπομονή για τις τελικές αποφάσεις των αρμοδιών οργάνων. Και ο Μπρίτο και ο Λεάντρο πάντως είναι αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να γίνουν Έλληνες υπήκοοι. Πιθανότατα πάντως οι εξελίξεις να υπάρξουν από τον Σεπτέμβριο και μετά.

Σχετικά με τον Λεάντρο και το μέλλον του στον Ολυμπιακό η πλευρά του παίκτη έχει ζητήσει ένα τελικό ραντεβού με τους ιθύνοντες της ομάδας για να αποσαφηνιστεί η θέση της πειραϊκής ΠΑΕ για τον παίκτη. Ένα ραντεβού που δεν έχει γίνει ακόμα. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο να επιστρέψει στο Λιμάνι, ωστόσο ο ταλαντούχος Βραζιλιάνος που αναδείχθηκε από τις ερυθρόλευκες Ακαδημίες θέλει να ξέρει όσο νωρίτερα γίνεται την στάση του Ολυμπιακού (με τον οποίο έχει συμβόλαιο) για να καθορίσει τις επόμενες ενέργειές του.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα