Θέλουν τον Μπέιλ στον πάγκο

Θέλουν τον Μπέιλ στον πάγκο

Κώστας Ζάλιαρης
Θέλουν τον Μπέιλ στον πάγκο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζουν να ζητούν τον παραγκωνισμό του Γκάρεθ Μπέιλ και το έδειξαν και σε ψηφοφορία για την 11άδα της Ρεάλ, απόψε, κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Η ιστοσελίδα «As.com» διενήργησε ψηφοφορία για τους 11 με τους οποίους θα ήθελαν οι οπαδοί της Ρεάλ να δουν απόψε την ομάδα τους παραταγμένη στον αγωνιστικό χώρο του «Βιθέντε Καλντερόν» και και επέλεξαν τους Ίσκο και Χάμες και όχι τον Μπέιλ!

Οι 11 που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους είναι οι: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Χάμες, Κροος, Μόντριτς, Ίσκο, Κριστιάνο και Μπενζεμά.

Η ψηφοφορία αυτή αποτέλεσε άλλη μια φορά για τους φίλους των «μερένχες» να τονίσουν ότι θέλουν τη διάσπαση του «BBC» και φυσικά την πληρώνει ο Μπέιλ που έχει διχάσει τον κόσμο του συλλόγου.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα