Στην ίδια ομάδα Μέσι - Ρονάλντο! (pics)

Στην ίδια ομάδα Μέσι - Ρονάλντο! (pics)

bet365

Πως θα σας φαινόταν η συνύπαρξη Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Ιμπραχίμοβιτς; Αγουέρο, Αζάρ και Αλέξις Σάντσες μπορούν να τους κοντράρουν; Ποια είναι η ιδέα της UEFA που μπορεί να κάνει τον Αργεντινό να φορέσει την ίδια φανέλα με τον Πορτογάλο!

Ευρωπαϊκός Βορράς κόντρα στον Ευρωπαϊκό Νότο! Διαφορετικά; Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι μαζί!

Η UEFA έχει στα σχέδιά της τη δημιουργία μιας διοργάνωσης όπου θα συμμετέχουν τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά αστέρια της Ευρώπης.

Η εν λόγω ιδέα είναι εμπνευσμένη από το All Star NBA και στην περίπτωση που υλοποιηθεί, τότε σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» οι δύο σπουδαιότεροι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές θα φορέσουν την ίδια φανέλα.

Ο Νότος θα αποτελείται από ομάδες της Ισπανίας, Γαλλίας και Ιταλίας ενώ ο Βορράς θα έχει παίκτες που θα αγωνίζονται σε πρωταθλήματα όπως η Αγγλία, η Γερμανία κι η Ρωσία. Η κάθε ομάδα δεν θα μπορεί να έχει πάνω από 2 ή 3 εκπροσώπους στο εν λόγω ματς.

Ετσι, το εν λόγω δημοσίευμα δεν διστάζει να πάει ένα βήμα παρακάτω την είδηση, αναφέροντας μάλιστα και τις συνθέσεις.

Στον πάγκο της ομάδας του Βορρά θα κάθεται ο Μουρίνιο ο οποίος θα έχει στη συνθεσή του τους: Νόιερ, Αλάμπα, Χούμελς, Τέρι, Ρόμπεν, Ρόις, Σίλβα, Ντι Μαρία, Αλέξις Σάντσες, Αγουέρο και Αζάρ.

Από την άλλη, ο Κάρλο Αντσελότι θα διευθύνει ομάδα στην οποία θα παίζουν οι: Μπουφόν, Ντανίλο, Ράμος, Πικέ, Τιάγκο Σίλβα, Μέσι, Νεϊμάρ, Πογκμπά, Κόκε, Ρονάλντο και Ιμπραχίμοβιτς!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα