Διαψεύδει για Άντερσον η Μπάρτσα

Διαψεύδει για Άντερσον η Μπάρτσα

bet365

Δημοσιεύματα... έμπλεξαν τον Άντεσον με την Μπαρτσελόνα, όμως οι Καταλανοί διαψεύδουν τα σενάρια.

Με τον Φελίπε Άντερσον να πραγματοποιεί μία μαγική σεζόν, δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα δημοσιεύματα που τον βάζουν στην λίστα μεγάλων συλλόγων ανά την Ευρώπη. Τελευταίο και πιο πρόσφατο παράδειγμα, το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, το οποίο όμως διαψεύστηκε από τα πιο... επίσημα χείλη.

Συγκεκριμένα, ο Μπράιντα, τεχνικός διευθηντής της Μπαρτσελόνα τόνισε πως σύμφωνα με τις εφημερίδες, η ομάδα του ενδιαφέρεται για τον Άντερσον και ακόμα... δέκα παίκτες. Όπως είπε, όμως: «Αυτή τη στιγμή δεν ασχολούμαστε με την περίπτωσή του».

Όσο για τον ίδιο τον Βραζιλιάνο, σε δηλώσεις του στην «O Globo» τόνισε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος για όσα ζω και όσα λένε για μένα. Είναι μεγάλη τιμ΄να με παρομοιάζουν με τον Κριστιάνο. Πέρσι πέρασα δύσκολο, γιατί τραυματίστηκα, ενώ έπρεπε να προσαρμοστώ και στο ποδόσφαιρο της Ιταλίας. Η σκληρή μου δουλειά, πάντως, πιάνει τόπο και πλέον δείχνω πράγματα στο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα