«Βλέπει» ξανά Καρνέζη η Ίντερ

Gazzetta team
«Βλέπει» ξανά Καρνέζη η Ίντερ

bet365

Στο στόχαστρο της Ίντερ, φέρεται να είναι και πάλι ο Ορέστης Καρνέζης, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία.

Την λίστα με τους αντικαταστάτες του Χαντάνοβιτς ετοιμάζει η ομάδα της Ίντερ, καθώς ο Σλοβένος ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του, με τον Ορέστη Καρνέζη να είναι - σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα - μεταξύ των υποψηφίων.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, που απασχόλησε και πέρσι τους «νερατζούρι», πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με την Ουντινέζε, χωρίς να έχει χάσει ούτε ένα ματς πρωταθλήματος μέχρι στιγμής! Παρόλα αυτά, σύμφωνα πάντα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, πρώτος στόχος της Ίντερ θα είναι ο Τσεχ, που φεύγει από την Τσέλσι και θεωρείται ιδανικός για την συγκεκριμένη θέση.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SERIE A Τελευταία Νέα