Μπεν: «Ολυμπιακός, η καλύτερη επιλογή»!

Μπεν: «Ολυμπιακός, η καλύτερη επιλογή»!

Μπεν: «Ολυμπιακός, η καλύτερη επιλογή»!

bet365

Γκολ, ασίστ και... Ολυμπιακός! Ο Μπεν «εξαργυρώνει» δυο δυνατές σεζόν με τη μεταγραφή που ονειρευόταν και μιλά στο gazzetta.gr για τις προκλήσεις και τα όνειρα, ενώ απαντά στο αν είναι... καλύτερος του Καλτσά!

Πέρσι έκανε τη διαφορά με τα γκολ, φέτος έδωσε και ασίστ! Ο Μπεν αποτέλεσε μήλον της έριδος μεταξύ των μεγάλων της Σούπερ Λίγκας, αλλά αποφάσισε... Ολυμπιακό. Ο φορ της Βέροιας μιλά στο gazzetta.gr για τη νέα δύσκολη σελίδα στην καριέρα του, τον ιδανικό συμπαίκτη που θα ήθελε και απαντά στο ερώτημα: Μπεν ή Καλτσάς;

Πως αισθάνεσαι για τη φετινή σεζόν; Είσαι ευχαριστημένος με τον εαυτό σου;
Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα μου έκανε μια καλή σεζόν, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και μπορώ να πω πως βοήθησα και γω. Είχα καλή απόδοση, ξεπέρασα τραυματισμούς και έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, ώστε η Βέροια να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Παρά το καλό ξεκίνημα, στόχος σας ήταν η σωτηρία;
Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να μη μπλέξουμε σε περιπέτειες. Ολη η ομάδα δούλεψε σωστά, οι παίκτες δώσαμε το παραπάνω και πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Βρεθήκαμε στην πεντάδα, προσπαθήσαμε, αλλά ο στόχος ήταν η παραμονή και πιστεύω πως τα καταφέραμε καλά.

Τη σεζόν που διανύουμε σε είδαμε και σε δημιουργικό ρόλο. Αισθάνεσαι πιο ώριμος φέτος;
Ναι. Πιστεύω πως φέτος πήρα περισσότερα απ' ότι πέρσι που είχα σκοράρει περισσότερο. Ξεπέρασα τον τραυματισμό που είχα, πίεσα τον εαυτό μου και μου βγήκαν κι άλλα θετικά, όπως οι ασίστ. Εγινα πιο ομαδικός, έριξα βάρος σε αυτό, χρησιμοποιήθηκα και σε άλλες θέσεις. Αισθάνομαι πιο ώριμος και έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας μου.

Τη νέα σεζόν αλλάζεις ποδοσφαιρική στέγη. Είσαι έτοιμος;
Είμαι διψασμένος και έτοιμος για τη νέα πρόκληση, τη σοβαρότερη της καριέρας μου. Ηταν το μεγαλύτερο βήμα και εύχομαι να αποτελέσει ακόμα ένα σκαλοπάτι για κάτι ακόμα πιο μεγάλο. Αλλωστε όσοι παίκτες διακρίνονται στον Ολυμπιακό σφραγίζουν διαβατήριο για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.

Πίστευες με την έλευσή σου στην Ελλάδα πως θα έπαιρνες μεταγραφή στον Ολυμπιακό;
Ηξερα πως για να κάνεις ένα βήμα για το εξωτερικό πρέπει να παίξεις σε μια μεγάλη ομάδα. Μοναδικός μου στόχος από τη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα ήταν να δουλέψω. Πέρασα δυσκολίες, τραυματισμούς, αλλά όταν έχεις στόχο και είσαι επικεντρωμένος σε αυτόν τότε θα πετύχεις. Πιστεύω πως είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα και θα κάνω τα πάντα στην προετοιμασία της νέας μου ομάδας για να πετύχω.

Ποιος ήταν ο σοβαρότερος λόγος που διάλεξες τον Ολυμπιακό;
Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ και ήταν ένα όνειρο για μένα να παίξω σε αυτή την ομάδα. Ο Ολυμπιακός που προσέφερε αυτά που ήθελα και ελπίζω να εκπληρώσω τις προσδοκίες τους. Θέλω να βοηθήσω και να διακριθώ σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Σε ποια θέση πιστεύεις πως είσαι καλύτερος και μπορείς να προσφέρεις περισσότερο;
Οπως ανέφερα, είμαι ώριμος και έτοιμος να ανταπεξέλθω στον ανταγωνισμό που υπάρχει. Μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Αυτό όμως θα το κρίνει ο προπονητής μου. Έχω την όρεξη να δουλέψω ακόμα περισσότερο για τον βοηθήσω να επιλέξει...

Μπεν και Καλτσάς μεταγραφές στους «αιωνιους» αντιπάλους. Είσαι καλύτερος...
Πήγα σε μεγαλύτερη ομάδα... Ο Καλτσάς έχει κάνει εξαιρετική σεζόν και έχει κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τη Βέροια. Του αξίζει μια τέτοια μεταγραφή, γιατί είναι είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Δεν μπορώ να πω αν είμαι καλύτερος, όμως χαίρομαι που θα τον δω στον Παναθηναϊκό. Εγώ πάντως είμαι ενθουσιασμένος που θα βρεθώ στον Ολυμπιακό. Εκανα την καλύτερη επιλογή...

Ποιος είναι ο παίκτης που θα σε έκανε ακόμα καλύτερο και θα σε βοηθούσε να πετύχεις περισσότερα...
Αυτός είναι ο Τσόρι Ντομίνγκες. Είναι ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με αυτόν συμπαίκτη πραγματικά γίνεσαι καλύτερος. Μακάρι να καταφέρω να παίζω στην επίθεση και να τον έχω πίσω μου. Αισθάνεσαι πιο σίγουρος με αυτό τον παίκτη. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ απεριόριστα. Εύχομαι να παίξω μαζί του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα