H επιστροφή του Μιραλάς

H επιστροφή του Μιραλάς

Αντώνης Σαούλης
H επιστροφή του Μιραλάς

bet365

Ο Βέλγος δύσκολα θα μείνει στην Εβερτον, η Γουέστ Χαμ και η Τότεναμ τον έχουν βάλει στο μάτι αλλά πάντα υπάρχει η πιθανότητα επιστροφής στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό...

Πάντα θα υπάρχει το ενδεχόμενο επιστροφής του. Από την πρώτη μέρα κιόλας που μπήκε στο αεροπλάνο για Λίβερπουλ ώστε να φορέσει την φανέλα της Εβερτον υπήρχε και στο δικό του μυαλό η επιστροφή στην αγαπημένη του Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι που μας έρχεται θα έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που ο Μιραλάς αποχαιρετούσε τους «ερυθρόλευκους».

Ταυτόχρονα θα μπαίνει στον τελευταίο του χρόνο με την Εβερτον. Θα μείνει όμως στα «ζαχαρωτά»; Εξαιρετικά δύσκολο. Εκτός του ότι πέρασε μια δύσκολη χρονιά με τραυματισμούς, ο Κέβιν φαίνεται ότι θ' αναζητήσει αλλού την καριέρα του. Ηδη οι Αγγλοι έχουν βάλει στο κόλπο για την αγορά του, τις Γουέστ Χαμ και Τότεναμ (η Τότεναμ που θέλει και τον Αφελάι!). Προφανώς και η Εβερτον θα προτιμήσει να τον πουλήσει παρά να μπει στον τελευταίο του χρόνο ο Μιραλάς, να μην ανανεώσει και να τον χάσει ελεύθερο το club.

Η ΕΛΛΑΔΑ
Πριν φτάσουμε στο κομμάτι «Ολυμπιακός-Μιραλάς» καλό θα είναι να ξέρουμε την σχέση του Βέλγου με την Ελλάδα. Είναι γνωστό και το έχει παραδεχθεί και ο ίδιος πως ΔΕΝ ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό από την Ελλάδα (έβαλε τα κλάματα όταν μπήκε στο αεροπλάνο γι' Αγγλία). Θα ρωτήσετε τότε γιατί το έκανε. Υπήρχε ρήτρα η οποία καταβλήθηκε από την Εβερτον και τον αγόρασε.

Ο Κέβιν ουδέποτε ξέχασε την χώρα μας. Πέρσι και πρόπερσι το καλοκαίρι ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές με την οικογένεια του. Η γυναίκα του Κριστέλ έπαθε ένα μικρό... μετεωρολογικό σοκ όταν μετακόμισε από την ηλιόλουστη Γλυφάδα στο μόνιμα βροχερό Λίβερπουλ. Μάλιστα είχαν υπάρξει φήμες που την ήθελαν να πιέζει η ίδια τον Μιραλάς να επιστρέψουν στην Ελλάδα!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο ίδιος ο Μιραλάς έχει πει σ' αρκετές συνεντεύξεις του πως σκέφτεται το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Δεν έχει διευκρινίσει το πότε. Αλλά το έχει δηλώσει ξεκάθαρα. Πως θέλει να ξαναφορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Αλλωστε ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που τον αναγέννησε ποδοσφαιρικά και του έδωσε ξανά την ευκαιρία να μπει τ' όνομά του στο ευρωπαϊκό μεταγραφικό παζάρι. Και αυτό ο Μιραλάς δεν το έχει ξεχάσει και δε θα το ξεχάσει.

ΕΝΡΟΤΟ
Ατζέντης του Κέβιν ΜΙραλάς είναι βεβαίως ο Κριστόφ Ενροτό. Ετσι ο Ενροτό άρχισε να κάνει δουλειές με τον Ολυμπιακό. Μέσω του Μιραλάς. Με την πώληση του Βέλγου στην Εβερτον οι σχέσεις του ατζέντη με την ΠΑΕ βελτιώθηκαν και φυσικά ήδη στου Ρέντη έχει τον Βίτορ Περέιρα, τον Αρτούρ Μασουακού και τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Μπορεί ο ατζέντης να περάσει μια τέτοια μεταγραφή; Και ναι και όχι. Στην περίπτωση του Μιραλάς όχι. Ο Βέλγος όπως γράφουμε έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο. Δουλειά του ατζέντη είναι πάντα να του βρει καλύτερο σύλλογο με καλύτερα χρήματα. Εκτός βεβαίως εάν ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε συγκεκριμένο σύλλογο έστω και με λιγότερα χρήματα...

ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ
Ωστόσο πρέπει να εξετάσουμε και το πρακτικό κομμάτι. Δηλαδή αν γίνεται ο Ολυμπιακός ν' αποκτήσει ξανά τον Μιραλάς. Η αν ο ίδιος ο Μιραλάς αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα. Ο Βέλγος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Εβερτον και οι απολαβές του είναι 2,855,000 ευρώ ετησίως!

Καταλαβαίνει κανείς ότι το συγκεκριμένο συμβόλαιο ΔΕΝ μπορεί να το βρει από τον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος είναι 27 στα 28. Οπερ σημαίνει ότι μπορεί άνετα να βρει το ίδιο (ή ακόμα και μεγαλύτερο) συμβόλαιο για τουλάχιστον ακόμα τρία χρόνια. Ο ίδιος έχει στόχους ακόμα που θέλει να τους πετύχει στο δυσκολότερο πρωτάθλημα την Πρέμιερ Λιγκ. Βεβαίως δεν έχει την αίγλη του Τσάμπιονς Λιγκ που είχε με τον Ολυμπιακό...


Εν κατακλείδι. Για να μπορέσει να υπάρξει επιστροφή Μιραλάς αυτό το καλοκαίρι θα πρέπει να το επιδιώξει ο ίδιος ο παίκτης. Δηλαδή να επιλέξει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και στην αγαπημένη του Ελλάδα έστω και αν παίρνει λιγότερα χρήματα απ' ότι θα πάρει στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι πιθανό κάτι τέτοιο; Οχι! Αν και στις μεταγραφές ποτέ μη λες ποτέ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα