Μάλαγα - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2

Γιώργος Καραμάνος
Μάλαγα - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2

bet365

Με το δεύτερο γκολ του Γκριεζμάν να μην έπρεπε να μετρήσει, οι Ροχιμπλάνκος έσωσαν (2-2) την παρτίδα στη Μάλαγα, η οποία ήταν καλύτερη.

Ηταν ένα πολύ καλό ματς, με την Μάλαγα να έχει στο μεγαλύτερο μέρος του το πάνω χέρι. Κατά συνέπεια, έτσι όπως εξελίχτηκε, αυτό το 2-2 αφήνει χαρούμενη μόνο την Ατλέτικο. Οι Ροχιμπλάνκος προηγήθηκαν, είδαν τους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή, μα τελικά έσωσαν τον βαθμό με ένα γκολ που δεν θα έπρεπε να έχει μετρήσει.

Ο Γκριεζμάν (25') άνοιξε το σκορ, όταν έπειτα από δυνατό πλάγιο, ο Καμενί έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Γάλλος εξ επαφής βρήκε δίχτυα. Ωστόσο, με αντεπίθεση διαρκείας και κάμποση τύχη οι Ανδαλουσιανοί γύρισαν το ματς. Στο 38' ο Ρέθιο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Φερνάντο Τόρες σημείωσε το πρ΄το αυτογκόλ της καριέρας του (σε 697 ματς με συλλόγους και Εθνική).

Στο 71' ήρθε η ανατροπή, όταν από σπόντα η μπάλα στρώθηκε στον Σάμπου Γκαρθία που έκανε τέλειο πλασέ-λομπίτσα. Ενώ όμως οι γηπεδούχοι έλεγχαν το ρυθμό, ο Γκριεζμάν (78') βρέθηκε μόνος του με τον Καμενί και τον νίκησε για δεύτερη φορά. Μόνο που ο Γάλλος ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρα σε θέση οφσάιντ. Το γκολ όμως μέτρησε, ο Γκριεζμάν έφτασε τα 17 γκολ στη φετινή Λίγκα και αύξησε τη διαφορά της ομάδας του από την 4η θέση στους τέσσερις βαθμούς.

* Τα 30 από τα 59 γκολ της Ατλέτικο στη Λίγκα προέρχονται από στημένη φάση (αυτό από πλάγιο)!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα