Γρανάδα – Θέλτα 1-1
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Ανδαλουσιανούς, αφού μόλις στο 3' βρέθηκαν να προηγούνται με το γκολ του Ιμπάνιες, ύστερα από τη σέντρα του Πίτι και την προσπάθεια του Ελ Αραμπί.
Οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 42' με την αποβολή του Χέισον Μουρίγιο με δεύτερη κίτρινη, όμως κατάφεραν να απορροφήσουν την πίεση της Θέλτα, κρατώντας στα χέρια τους μία νίκη που θα τους ξεκολλούσε από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Στο τρίο λεπτό των καθυστερήσεων όμως, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τη λύση στην αντίσταση της Γρανάδα, όταν η προσπάθεια του Λαριβέι βρήκε τον Μπογκοντά μέσα στη μικρή περιοχή κι εκείνος έγραψε το τελικό 1-1.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
