Η αλήθεια για Γιαννιώτα

Απόστολος Παγώνης
Η αλήθεια για Γιαννιώτα

bet365

Διαβάστε στο gazzetta.gr για το «όχι» στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα, αλλά και για το ενδεχόμενο να επανέλθει ο δικέφαλος. Τι λέει η πλευρά του Χαλκιδικιώτη επιθετικού για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας θα είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα πρωταγωνιστήσουν στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Ο 22χρονος εξτρέμ του Αστέρα Τρίπολης αγωνίζεται με την μορφή του δανεισμού στην ομάδα της Αρκαδίας από την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Σε λίγους μήνες ο δανεισμός του ολοκληρώνεται, με τον Αστέρα να διατηρεί το δικαίωμα αγοράς του ποδοσφαιριστή μ’ ένα ποσό που φτάνει τις 300.000. Όμως, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι και η μοναδική ομάδα που θα «χτυπήσει» την πόρτα της γερμανικής ομάδας για ν’ αποκτήσει τα δικαιώματα του Χαλκιδικιώτη επιθετικού.

Γιατί δεν έκλεισε στον ΠΑΟΚ

Ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή. Ο εκπρόσωπός του που έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με τους «ασπρόμαυρους» έλαβε αρνητική απάντηση από την ΠΑΕ. Με αποτέλεσμα ο «δικέφαλος» να χάσει την ευκαιρία να φέρει τον Γιάννη Γιαννιώτα στην Τούμπα. Ο λόγος ήταν πως ο πρώην προπονητής της ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης όταν ρωτήθηκε για τον παίκτη εξέφρασε την αντίρρηση του.

«Καμία συμφωνία με Ολυμπιακό»

Ο Γιαννιώτας που βγάζει μάτια με τον Αστέρα Τρίπολης έχει μπει στο στόχαστρο των λεγόμενων μεγάλων ομάδων του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του, όμως καμία ομάδα δεν έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας για τον 22χρονο επιθετικό. Όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή «δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ολυμπιακό, όπως αναγράφεται στον τύπο». Αυτό που πιστεύουν είναι πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται την νέα χρονιά ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Η φημολογία στην Αρκαδία

Αν ο ΠΑΟΚ επιστρέψει στο θέμα Γιαννιώτα θα αναγκαστεί να μπει σ’ ένα πλειστηριασμό για να κάνει δικό του τον παίκτη. Πάντως στην Αρκαδία έχει αναπτυχθεί μια φημολογία πως ο «δικέφαλος» ενδιαφέρεται και μάλιστα πολύ ζεστά για την απόκτηση του 22χρονου ποδοσφαιριστή. Όπως κι αν έχει το θέμα πολλά θα εξαρτηθούν από την απόφαση που ληφθεί από τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας που αναμένεται να κλείσει οριστικά στα τέλη του μήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα