Παραιτήθηκε από τον Αστέρα Βάρης ο Θανέλλας

Gazzetta team
Παραιτήθηκε από τον Αστέρα Βάρης ο Θανέλλας

bet365

Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Βάρης, υπέβαλε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρόδοτο ο Φώτης Θανέλλας.

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο στρατόπεδο του Αστέρα Βάρης η απόφαση του Φώτη Θανέλλα να παραιτηθεί από την θέση του προπονητή μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα με τον Ηρόδοτο. Ο έμπειρος τεχνικός προέβη σε δηλώσεις stoplekto.gr κάνοντας γνωστό πως οι λόγοι οι οποίοι τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή ήταν καθαρά προσωπικοί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του stoplekto.gr:

«Ευχαριστώ όλη την ''οικογένεια'' του Αστέρα Βάρης για τη ζεστή αγκαλιά που απόλαυσα περισσότερο από ένα χρόνο. Ευχαριστώ την διοίκηση, τον κόσμο, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές μου για την αγάπη τους. Προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να ξαναπροπονήσω το Αστέρι. Άλλωστε, όταν το κάνω όπως θέλω εγώ, τότε πιθανόν δεν έχει και καμία αξία. Καλή συνέχεια στον Ηρόδοτο και στην προσπάθεια του. Συγχαρητήρια επίσης στο ''Διαμάντι'' προπονητή του ...............

Αγάπη σε όλους και καλή Αναστάση»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα