Ίβιτς: «Έχω προτάσεις και θα τις εξετάσω το καλοκαίρι»

Ίβιτς: «Έχω προτάσεις και θα τις εξετάσω το καλοκαίρι»

Gazzetta team
Ίβιτς: «Έχω προτάσεις και θα τις εξετάσω το καλοκαίρι»

bet365

Προτάσεις έχει στα χέρια του ο Βλάνταν Ίβιτς, τις οποίες θα εξετάσει το καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτεται την επιστροφή του στη Σερβία.

Ο προπονητής της Κ20 ομάδας του ΠΑΟΚ μίλησε στο «mozzart sport»:

Για την εμπειρία του ως προπονητής: «Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας, άρχισα να σκέφτομαι τι θα γίνει στην συνέχεια. Συνειδητοποίησα ότι η προπονητική θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Έτσι παρακολούθησα μαθήματα και πήρα τα διπλώματα προπονητικής. Ένα χρόνο μετά βρήκα δουλειά στην ομάδα του ΠΑΟΚ όπου συνεχίζω ακόμη και σήμερα».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Σερβία: «Όχι, δεν το σκέφτομαι. Παντρεύτηκα Ελληνίδα και έχω δύο κόρες, την Ηλέκτρα τριών ετών και την Λυδία δέκα μηνών. Ζούμε στην Θεσσαλονίκη, νιώθουμε ωραία, έχω συνηθίσει εδώ και τα πράγματα πάνε πολύ καλά για μας, οπότε δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο».

Για την ποδοσφαιρική του καριέρα: «Κάθε άνθρωπος όταν αναλογίζεται το παρελθόν του τι σκέφτεται τι παραπάνω θα μπορούσε να πετύχει. Είναι όπως το βλέπει ο καθένας. Όταν ωριμάζεις βλέπεις που κινήθηκες έξυπνα και που πήγαν τα πράγματα στραβά για σένα. Συνολικά, είχα σκαμπανεβάσματα».

Για τον τρόπο δουλειάς του ως προπονητής: «Μιλάω αρκετά με τους παίκτες. Δουλεύω αρκετά μαζί τους μέσα και έξω από το γήπεδο. Προσπαθώ να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους και να με αντιμετωπίζουν σαν συμπαίκτη τους, αλλά από την αρχή σεβόμενοι ο ένας τον άλλο. Από την στιγμή που άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι αυτό που κάνουμε έχει νόημα, αρχίσαμε να κάνουμε την μία νίκη πίσω από την άλλη και τα πράγματα μπήκαν στην θέση τους. Γνωρίζω όμως καλά πως οι παίκτες μπορούν να κάνουν κατάχρηση της φιλικής σχέσης με τον προπονητή, γι' αυτό κάποιες φορές μπορεί να γίνω λίγο σκληρός.

Για το ενδεχόμενο να προπονήσει τον ΠΑΟΚ ή την Παρτιζάν κάποια μέρα: «Δεν είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που θα σταθούν στους στόχους τους. Έχω επισημάνει πολλές φορές πως το πιο σημαντικό για μένα είναι να διδαχθώ όσο το δυνατόν περισσότερα και να εκπαιδευτώ. Από κει και πέρα ο χρόνος θα δείξει ποια θα είναι η προπονητική μου καριέρα. Αυτό που γνωρίζω με βεβαιότητα είναι πως έχω κάποιες προτάσεις στα χέρια μου, τις οποίες θα εξετάσω μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Θα δούμε πως θα πάει, έτσι όπως είναι η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όλα αλλάζουν σε χρόνο ρεκόρ».

Για τον αδερφό του Ίλια Ίβιτς: «Ζει στην Αθήνα και όποτε μπορώ τον επισκέπτομαι. Είναι μάνατζερ και έχει αρκετούς παίκτες σε Ελλάδα και Ευρώπη και ευτυχώς είναι πολύ καλά».

Για την «παπαράτσι» διάθεση των δημοσιογράφων στην Ελλάδα: «Αυτό δεν αλλάζει! Υπάρχουν τόσο πολλές αθλητικές εφημερίδες και εκπομπές. Οι Έλληνες δεν αφαιρούν τα ακουστικά του ραδιοφώνου και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν να βγουν σε εκπομπές και να πουν ποιους παίκτες είδαν και που. Στην Θεσσαλονίκη είναι πολύ συχνό σαν φαινόμενο και έχει δημιουργήσει αρκετές φορές αναταραχή στις ομάδες της πόλης. Άλλοτε φουσκώνουν πολύ μια ιστορία, άλλοτε όχι αλλά η ουσία είναι πως όλα μαθαίνονται στο δευτερόλεπτο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα