Δάκρυσε ο Τιάγκο (vid)

Δάκρυσε ο Τιάγκο (vid)

Gazzetta team
Δάκρυσε ο Τιάγκο (vid)

bet365

Έντονα συναισθηματική ήταν η επιστροφή του Τιάγκο Αλκάνταρα στη δράση μετά από ένα χρόνο ταλαιπωρίας με τραυματισμούς.

Ο Ισπανός μέσος αντικατέστησε το Φίλιπ Λαμ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Ντόρτμουντ, κάνοντας την επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους, μετά τις 29 Μαρτίου, όταν και είχε τραυματιστεί στο γόνατο στην αναμέτρηση με τη Χόφενχαϊμ.

«Είναι τρελό. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Το σύλλογο, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου. Όλοι ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Ο κόσμος με βοήθησε. Ήταν πολύ συναισθηματική στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος» δήλωσε ο ίδιος, προσθέτοντας: «Κάποιοι νομίζουν ότι το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά όταν είδα πόσο φορτισμένοι ήταν οι οπαδοί, ήξερα. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Δεν είμαι έτοιμος για 90 λεπτά. Ένιωσα κουρασμένος μετά από 10! Οι στόχοι μου δεν έχουν αλλάξει. Θέλω να κερδίσω παιχνίδια και τίτλους».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα