ΑΕΚ και Ηρακλής για... περίπατο!

Gazzetta team
ΑΕΚ και Ηρακλής για... περίπατο!

bet365

Με το... δραματικό ματς του Καυτανζογλείου και το «διπλό» της Λάρισας, συμπληρώθηκε η εξάδα των πλέι οφ της ανόδου, που πάντως μοιάζουν με κούρσα χωρίς αντίπαλο για την ΑΕΚ και τον Ηρακλή!

Ως γνωστό στην Σούπερ Λίγκα, προβιβάζονται δύο ομάδες κι αυτή την στιγμή η Ένωση και ο «γηραιός» είναι όχι μόνο τα φαβορί αλλά και οι βέβαιοι κάτοχοι των εισιτηρίων της ανόδου.

Μπορεί στο ποδόσφαιρο να έχουμε δει πολλά και τίποτα να μην είναι σίγουρο όμως σε ένα μίνι πρωτάθλημα 10 αγωνιστικών δύσκολα θα αλλάξει κάτι από την στιγμή που η ΑΕΚ ξεκινάει με 10 βαθμούς, ο Ηρακλής με 7 (θα έμπαινε με 9 αν δεν έχανε από την Λάρισα) και όλοι οι άλλοι χωρίς βαθμό.

Μάλιστα με βάση και την αγωνιστική εικόνα που έχουν οι δύο σύλλογοι πάμε προς τα πιο ήρεμα πλέι οφ των τελευταίων χρόνων στην Football League. Βέβαια και στην περίπτωση αυτή ισχύει ότι το γήπεδο είναι ο καθρέφτης όλων!

Αναλυτικά η Βαθμολογία:

1. ΑΕΚ 10
2. ΗΡΑΚΛΗΣ 7
3. ΑΠΟΛΛΩΝ 0
4. ΛΑΡΙΣΑ 0
5. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 0
6. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0

Όσο για την μάχη της παραμονής και τα πλέι άουτ, στον Νότο υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί, αφού Επισκοπή και Ηρακλής Ψαχνών καλούνται να καλύψουν το -4 από την ζώνη που οδηγεί στην Γ Εθνική, ενώ στον Βορρά, με εξαίρεση την Ζάκυνθο όλοι είναι στην... ίδια μοίρα.

Νότιος όμιλος Πλέι άουτ

1. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 8
2. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 6
3. ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ 4
4. ΚΑΛΛΙΘΕΑ 3
5. ΕΠΙΣΚΟΠΗ 0
6. ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ. 0


Βόρειος όμιλος Πλέι άουτ

1. ΖΑΚΥΝΘΟΣ 6
2. ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2
3. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 1
4. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0
5. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. 0
6. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 0

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα