Ευρήματα, οργή και υποδοχή! (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ευρήματα, οργή και υποδοχή! (pics & vids)

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
H τουρκική αστυνομία βρήκε το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση κατά της Φενέρ. Οργή στην ομάδα, που αποθεώθηκε από τον κόσμο της. Κρίσιμη συνάντηση με τον Υπουργό Αθλητισμού!

Όπως διαβάσετε χθες στο Gazzetta.gr υπήρξε δολοφονική επίθεση στο πούλμαν της Φενέρ που οδήγησε στον τραυματισμό του οδηγού του οχήματος. Κατά τα άλλα η τουρκική ομάδα δεν είχε κανέναν τραυματία ή άλλο πρόβλημα στην επιστροφή της στην... βάση της. Είναι αξιοσημείωτο πως αρκετός κόσμος της Φενερμπαχτσέ περίμενε την αποστολή στο αεροδρόμιο για να την αποθεώσει με καπνογόνα, συνθήματα και χειροκροτήματα.

Μάλιστα στο αεροδρόμιο βρέθηκε μέχρι και ο τραυματίας Ραούλ Μεϊρέλες. Η οργή των παικτών και των ανθρώπων της Φενέρ ήταν μεγάλη και κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκοκτσέν. Ο Εμρέ μάλιστα απώθησε μία κάμερα ουρλιάζοντας! «Πάρτε τις κάμερες από εδώ! Αφήστε μας ήσυχους», φώναξε στα τηλεοπτικά συνεργεία που είχαν περικυκλώσει το πούλμαν του συλλόγου ενώ επρόκειτο να φύγει από το αεροδρόμιο για το προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Ο πρόεδρος Αζίζ Γιλντιρίμ ρωτήθηκε μέχρι και για το εάν πίσω από αυτήν την επίθεση κρύβονται ύποπτα παιχνίδια για να απαντήσει: «Τι εννοείτε; Να έχει στηθεί κάποιος αγώνας; Δεν βλέπετε πως η χώρα καταστρέφεται; Ότι καταρρέουμε με τα όσα έγιναν;». Σε πιο χαμηλούς τόνους ο Γενικός Γραμματέας τη; Φενέρ, Μαχμούτ Οσλού, τόνισε: «Η επίθεση ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Πήγαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και όχι να πολεμήσουμε!». Στο Gazzetta νωρίτερα είχε μιλήσει ο αθλητικός διευθυντής της Φενέρ.

Βρέθηκε το όπλο της επίθεσης

 

Περίπου 100 μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης βρέθηκε το όπλο από το οποίο προήλθαν οι σφαίρες με στόχο το πούλμαν της Φενέρ. Οι τουρκικές Αρχές είναι σχεδόν βέβαιες πως το κυνηγετικό όπλο που βρήκαν είναι το όπλο της δολοφονικής επίθεσης, όμως μένει να γίνει η απαιτούμενη ταυτοποίηση. Παράλληλα η αστυνομία συνεχίζει να... χτενίζει την περιοχή για τυχόν άλλα στοιχεία που θα την οδηγήσουν στους δράστες.

Ανακοίνωση της Φενέρ για στοχοποίηση και social media

Με αυτά και μετά η Φενέρ εξέδωσε και ανακοίνωση για την στοχοποίηση που έγινε στην ομάδα. Με αφορμή αυτό το πολύ σοβαρό περιστατικό τόνισε πως θα είναι πολύ σκληρή με επικίνδυνα σχόλια στα Social Media και πως δεν θα διστάζει να παίρνει νομικά μέτρα όταν θεωρεί πως θίγεται ή πως είναι υπάρχουν άκρως εμπρηστικές αναρτήσεις με σκοπό να την πλήξουν και να προκαλέσουν ανάλογου τύπου ενέργειες.

Το... μπαλάκι στον Υπουργό Αθλητισμού

Στο μεταξύ στην γειτονική Τουρκία έχει διαρρεύσει μία πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα: πως οι αρμόδιες Αρχές δεν έχουν την πρόθεση να διακόψουν το πρωτάθλημα. Αυτό που όμως είναι επιβεβαιωμένο είναι πως το μεσημέρι της Δευτέρας θα υπάρξει συνάντηση κορυφής στο Υπουργείο Αθλητισμού. Παρουσία του Υπουργού των σπορ της χώρας και του προέδρου της Ομοσπονδίας της Τουρκίας, Γιλντιρίμ Ντεμιροέν. Σε αυτήν θα λάβουν μέρος όλες οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας με στόχο να θέσουν το πλαίσιο των επόμενων δράσεων. Δράσεων που θα αφορούν και στην συνέχιση ή όχι της κατηγορίας αλλά και στο πως θα... θωρακιστούν οι σύλλογοι από τέτοια φαινόμενα. Τις τελικές αποφάσεις πάντως θα τις λάβει ο Υπουργός Αθλητισμού, Ακίφ Σαγκατάι Κίλιτς. Η επίθεση στην Φενέρ πάντως είναι πρώτο θέμα στο site του Υπουργείου Αθλητισμού...

Δείτε πιο κάτω βίντεο με το περιστατικό με τον Εμρέ, ένα σοκαριστικό βίντεο με τον οδηγό και φωτό από την άφιξη της Φενέρ αλλά και την επίθεση.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα