Άουγκσμπουργκ - Σάλκε 0-0

Gazzetta team
Άουγκσμπουργκ - Σάλκε 0-0

bet365

Αουγκσμπουργκ και Σάλκε ήθελαν τη νίκη αλλά έμειναν στο 0-0, με αποτέλεσμα να είναι όλα ανοιχτά για την έξοδο στην Ευρώπη.

Η Αουγκσμπουργκ προερχόταν από δύο σερί ήττες και ήθελε το τρίποντο για να προσπεράσει τους Βεστφαλούς και να ανέβει στην 5η θέση. Η Σάλκε, από την άλλη, είχε ένα βαθμό στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές (ισοφαρίζοντας στο 90' την Χέρτα) και στόχευε μόνο στη νίκη ώστε να μη χάσει κι άλλο έδαφος σε σχέση με την 4η Λεβερκούζεν. Τελικά έχασε μετά το 0-0 στη Βαυαρία, το οποίο δεν άφησε ικανοποιημένους ούτε τους γηπεδούχους, που παραμένουν χωρίς νίκη για εννιά σερί ματς κόντρα στη Σάλκε και δεν κατάφεραν να γιορτάσουν όπως θα ήθελαν την ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκους Βάιντσιρλ.

Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό από νωρίς, με την Αουγκσμπουργκ να αφήνει χώρους στη Σάλκε και να δείχνει διάθεση να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Οι Βαυαροί όντως κατάφεραν να βγουν με καλές προϋποθέσεις στην κόντρα σε κάποιες περιπτώσεις αλλά πάντα γινόταν λάθος στην τελική πάσα ή στο τελείωμα της φάσης, με συνέπεια το πρώτο μέρος να βγει χωρίς γκολ. Ενα πρώτο μέρος, το οποίο είχε αλλαγή από νωρίς για την Σάλκε, με τον Αόγκο να μπαίνει αντί του τραυματία Γκορέτσκα στο 15'.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο πέρασε στο ματς τον Φαρφάν αντί τους Φουχς περιμένοντας κάτι καλύτερο από την ομάδα του επιθετικά και στο 53' η Σάλκε είχε την καλύτερη ευκαιρία της... Ο Χούντελαρ, όμως, μόνος απέναντι από τον Χιτς σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα της Αουγκσμπουργκ, ο οποίος κράτησε το 0-0. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού σε όλο το δεύτερο μέρος δεν υπήρξε κάποια μεγάλη φάση, μετά από αυτή του Ολλανδού φορ, παρά τις προσπάθειες και από τις δύο πλευρές. Μετά το 70', ειδικά, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν και κέρδισαν κάποια φάουλ και κόρνερ, χωρίς όμως να καταφέρουν να εκμεταλλευτούν κάποια στημένη φάση.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα