Τέλος και τυπικά Κατσικάς και Τζανδάρης!

Τέλος και τυπικά Κατσικάς και Τζανδάρης!

Απόστολος Παγώνης
Τέλος και τυπικά Κατσικάς και Τζανδάρης!

bet365

Τέλος και τυπικά από τον ΠΑΟΚ είναι ο Φάνης Τζανδάρης και ο Γιώργος Κατσικάς οι οποίοι το μεσημέρι της Παρασκευής έλυσαν και τα συμβόλαια τους!

Aπό τις 24 Μαρτίου όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης είχε ενημερώσεις τους Τζανδάρη, Κατσικά και Σπυρόπουλο, ότι δεν υπολογίζονται πλέον από την ομάδα. Οι δύο πρώτοι επειδή δεν συμφώνησαν στην πρόταση που τους έγινε για ανανέωση του συμβολαίου. Έτσι αφού ολοκληρώθηκε και η 10ήμερη άδεια που είχαν πάρει από τον σύλλογο Φάνης Τζανδάρης και Γιώργος Κατσικάς είναι και τυπικά... εκτός ΠΑΟΚ. Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές έλυσαν την συνεργασία τους με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και πλέον είναι ελεύθεροι προκειμένου να συμφωνήσουν με την επόμενη ομάδα της καριέρας τους.

Για να λυθούν πάντως τα συμβόλαια, οι παίκτες ήρθαν σε συμφωνία με την διοίκηση του συλλόγου, ότι θα πάρουν τα δεδουλευμένα μέχρι και το τέλος της σεζόν, έστω κι αν πλέον δεν θα αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες και με τον τρίτο της... παρεάς των φευγάτων, τον Νίκο Σπυρόπουλο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα