Ζητάει την έκπτωση της ΕΠΟ!

Δημήτρης Τομαράς
Ζητάει την έκπτωση της ΕΠΟ!

bet365

O δικηγόρος αθλητικού δικαίου, Γιώργος Παναγόπουλος, δηλώνει μέσω του Gazzetta.gr πως κινητοποιείται ξανά κατά της ΕΠΟ, ζητώντας την έκπτωση της διοίκησής της!

Ο γνωστός δικηγόρος αθλητικού δικαίου, Γιώργος Παναγόπουλος, συνεχίζει την δράση του με έγγραφα με τα οποία ζητάει την έκπτωση της διοίκησης της ΕΠΟ. Με αφορμή υποθέσεις σαν εκείνες τoυ πρωταθλητή Ευρώπης 2004, Παντελή Καφέ και αρκετών άλλων παικτών ο κ. Παναγόπουλος αξιώνει με έγγραφό του να διωχθεί συγκεκριμένο μέλος του τακτικού δικαστηρίου της Ομοσπονδίας λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση για την «εγκληματική οργάνωση». Εκτός από τον Γιώργο Βλάσση (σ.σ. για αυτόν γίνεται ο λόγος) υπάρχουν και άλλα τρία ή τέσσερα μέλη που έχει εντοπίσει η πλευρά του εν λόγω ποινικολόγου να είναι παράτυπα σε επιτροπές ή να έχουν εμπλακεί σε ανάλογες υποθέσεις.

Ο Γιώργος Παναγόπουλος μιλώντας στο Gazzetta.gr για το θέμα αυτό υποστήριξε: «Ζητάμε να εφαρμοστεί ο νόμος. Είτε να διαταχθεί έκπτωση του Δ.Σ. της ΕΠΟ και να παραιτηθεί η αρμόδια επιτροπή είτε να παραπεμφθεί η υπόθεση στο Ειρηνοδικείο και να καταρρίψει επίσημα το αυτοδιοίκητο. Μας ενδιαφέρει να εκτελούνται οι αποφάσεις. Να υπάρχει η νομιμότητα και να εφαρμόζεται παντού στην ΕΠΟ».
Παρά το γεγονός πως οι Καφές και Φρίμπονγκ έχουν δικαιωθεί (σ.σ. ο Γιώργος Παναγόπουλος τις έβαλε ενδεικτικά στο έγγραφό του) ο εκπρόσωπος των παικτών αυτών απευθύνεται ξανά στο αρμόδιο δικαστήριο της ΕΠΟ για τον προαναφερθέντα λόγο. Ο ίδιος προ 15 ημερών είχε ενημερώσει σχετικά την Ομοσπονδία για την πρόθεσή του, αναμένοντας παραιτήσεις, που δεν ήρθαν ποτέ, καθώς εκτός από τη νομική παράμετρο θεωρεί πως υπάρχει και το ηθικό μέρος.
Ο Γιώργος Παναγόπουλος όμως δεν σταματάει εκεί. Οι δράσεις του αφορούν και το καταστατικό της ΕΠΟ, καθώς από το 2012 και μετά δεν έχουν γίνει όλες οι νόμιμες τροποποιήσεις. Άρα τίθεται και θέμα παράνομου καταστατικού εκτός από εκείνο των συνθέσεων των επιτροπών, που αρκετές είναι και παράτυπες μην έχοντας τακτικούς δικαστές αλλά συνταξιούχους. Και φυσικά μία σειρά από άλλα θέματα. Ο γνωστός ποινικολόγος έχει αποτανθεί με σχετικά έγγραφα και στον προηγούμενο Υπουργό Αθλητισμού για την ΕΠΟ καθώς και στον Σταύρο Κοντονή, με τον οποίο θα επιδιώξει και συνάντηση. Ακολούθως θα πράξει ανάλογα με τις εξελίξεις ενώ έχει ζητήσει και παρέμβαση του ΠΣΑΠ, των Λιγκών, των ομάδων αλλά κα των Ενώσεων.
 

Τελευταία Νέα