ΠΑΟΚ: Στην αναμονή ο Λόρια

ΠΑΟΚ: Στην αναμονή ο Λόρια

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Στην αναμονή ο Λόρια

bet365

Ο Γκιόργκι Λόρια βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον εκπρόσωπο του προκειμένου να συζητήσει με τον ΠΑΟΚ το ενδεχόμενο μεταγραφής του. Νέο συνάντηση αύριο (2/4) για να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Λόρια μαζί με τον εκπρόσωπο του, προκειμένου να συζητήσει με τους παράγοντες του ΠΑΟΚ το ενδεχόμενο συνεργασίας. Στη συνάντηση που έγινε στο Μακεδονία Παλλάς παρουσία του Ιάκωβου Αγγελίδη και της Μαρίας Γκοντσαρόβα άκουσαν τις απαιτήσεις που έχουν για μια συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί μια νέα συνάντηση όπου και θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Το ενδιαφέρον δεν προέκυψε τώρα, αλλά από την εποχή που τα μεταγραφικά θέματα έτρεχε ο Ζήσης Βρύζας. Για τον Λόρια υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, αλλά και από ομάδες του εξωτερικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα