Ξεκαθαρίζει για Μερεμπασβίλι

Ξεκαθαρίζει για Μερεμπασβίλι

Δημήτρης Τομαράς
Ξεκαθαρίζει για Μερεμπασβίλι

bet365

O Γκιόργκι Μερεμπασβίλι ψάχνεται για να μείνει στην Ελλάδα, όμως έως τώρα δεν έχει λάβει κάποια δελεαστική προσφορά που να τον πείσει να μείνει στην χώρα μας.

Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ που άφησε καλές εντυπώσεις στο διάστημα που έπαιξε στην χώρα μας έχει συνδεθεί με αρκετές ομάδες και από την Ελλάδα. Ο διεθνής εξτρέμ που αποτέλεσε παρελθόν από την κρητική ομάδα θα ήθελε να συνεχίσει στην χώρα μας (σ.σ. παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ), αρκεί να γίνει αποδέκτης μίας ικανοποιητικής πρότασης. Προς το παρόν ο Μερεμπασβίλι -τον οποίο έχουν προσεγγίσει ομάδες από την πατρίδα του και άλλες δύο με τρεις χώρες- δεν βιάζεται να πάρει την τελική του απόφαση. Θα περιμένει προκειμένου να του παρουσιαστεί η καλύτερη δυνατή επιλογή για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα