Ένα μήνα χωρίς ματς η Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Ένα μήνα χωρίς ματς η Καλλονή

bet365

Για περίπου ένα μήνα χωρίς ματς θα μείνει η Καλλονή, αφού προηγήθηκε η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής, ακολουθεί αυτή λόγω Πάσχα και την 30ή αγωνιστική υπάρχει το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.

Δράση δεν υπάρχει το προσεχές Σαββατοκύριακο για την Καλλονή, καθώς είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Η ομάδα της Μυτιλήνης θα πάρει την πιο εύκολη νίκη στην ιστορία της, ενώ οι παίκτες της θα μείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς ματς στα πόδια τους.

Αυτό διότι από τις 23 Μαρτίου, όταν αντιμετώπισαν τον Πλατανιά στα Χανιά, θα παίξουν ξανά στις 18 Απριλίου, όταν θα κοντραριστούν με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Κάτι που σημαίνει περίπου ένα μήνα απραξία, αφού προηγήθηκε η διακοπή λόγω Εθνικής και ακολουθεί αυτή λόγω Πάσχα και που σίγουρα θα προβληματίσει τον Βαγγέλη Βλάχο ενόψει της συνέχειας.

Πάντως, η ΑΕΛΚ συνέχισε σήμερα τις προπονήσεις της, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις δύναμης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Γ. Σκούφος», από το οποίο απουσίασαν πέντε ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Βαλιό, Αντέτζο, Ρόχας, Αράς και Χογκ, με τους τέσσερις πρώτουςνα ακολουθούν ατομικό και τον τελευταίο να μένει εκτός, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα