Δέκα μέρες εκτός ο Ελαμπντελαουί

Δέκα μέρες εκτός ο Ελαμπντελαουί

Δημήτρης Τομαράς
Δέκα μέρες εκτός ο Ελαμπντελαουί

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Για τις επόμενες δέκα ημέρες θα στερηθεί τον Ελαμπντελαουί ο Ολυμπιακός εξαιτίας ενός μυϊκού τραυματισμού.

Το πρωί της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους για το επικείμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα. Η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην πίεση και την κατοχή της μπάλας, στο μεγαλύτερο κομμάτι της. Μεγάλο βάρος δόθηκε επίσης στην ανάπτυξη, ενώ στο δίτερμα που έγινε στο τέλος ο Βίτορ Περέιρα και οι παίκτες δούλεψαν πολύ και την τακτική.

Τα άσχημα νέα έρχονται από την πλευρά του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός ακραίος μπακ έχει υποστεί έναν ελαφρύ μυϊκό τραυματισμό στους οπίσθιους μηριαίους και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 10 ημέρες, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Πειραιώτες. Οι Κώστας Μήτρογλου, Τζίμι Ντουρμάζ και Γιάννης Μανιάτης (σ.σ. στην Ιταλία) συνεχίζουν τα προγράμματα αποκατάστασής τους. Το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Στρέζος. Το πρωί της Πέμπτης η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα