«Πράσινη» νίκη και ηχητικό!

«Πράσινη» νίκη και ηχητικό!

Νίκος Αθανασίου
«Πράσινη» νίκη και ηχητικό!

bet365

Ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε στην δικαστική διαμάχη με την Σούπερ Λίγκα και η διοργανώτρια αρχή είναι υποχρεωμένη να δώσει το ηχητικό από την επεισοδιακή συνεδρίαση του Φεβρουαρίου.

Μετά τα όσα έγιναν στην συνεδρίαση της Λίγκας στις 24/2 ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει από την διοργανώτρια αρχή να δώσει στην δημοσιότητα τα πρακτικά. Το προεδρείο αρνήθηκε, ουδέποτε πήρε θέση για τα επεισόδια μέσα στην αίθουσα και οι «πράσινοι» προσέφυγαν στην δικαιοσύνη με ασφαλιστικά μέτρα.

Η απόφαση του δικαστηρίου έδωσε δίκιο στο «τριφύλλι» και πλέον η Λίγκα είναι υποχρεωμένη να παραδώσει το ηχητικό την Πέμπτη 2 Απρίλιου. Να υπενθυμίσουμε πως ο συνεταιρισμός είχε αρνηθεί να δώσει τα πρακτικά, τονίζοντας πως το καταστατικό δεν προβλέπει κάτι ανάλογο.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως το Σάββατο 7 Μαρτίου η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» είχε δημοσιεύσει τους διαλόγους από την συγκεκριμένη συνεδρίαση που προκάλεσαν αίσθηση...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα