Αναβολή στην υπόθεση Μπέου-Δαλούκα

Gazzetta team
Αναβολή στην υπόθεση Μπέου-Δαλούκα

bet365

Λόγω παρέλευσης του ωραρίου, η υπόθεση του Αχιλλέα Μπέου και του Γιώργου Δαλούκα αναβλήθηκε για τις 20/10. Φραστικό επεισόδιο του Δημάρχου Βόλου με δημοσιογράφο.

Αναβολή για τις 20 Οκτωβρίου, πήρε η υπόθεση της απόπειρας εκβιασμού Γιώργου Δαλούκα από τον Αχιλλέα Μπέο ενόψει του παιχνιδιού Άρης-Παναθηναϊκός της σεζόν 2010-11.

Η εκδίκαση είχε οριστεί για την 1η Απριλίου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό να γίνει λόγω παρέλευσης του ωραρίου. Η υπόθεση είχε αναβληθεί ήδη τέσσερις φορές τα τέσσερα τελευταία χρόνια και κανείς δεν μπορεί να διαβεβαιώσει αν θα γίνει και τον Οκτώβριο!

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια της παραμονής του στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, ο νυν Δήμαρχος Βόλου εξαπέλυσε φραστική επίθεση σε δημοσιογράφο που βρισκόταν στον χώρο για να καλύψει το ρεπορτάζ.

Ο Μπέος μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε: «Πρόκειται για ένα προϊόν υποκλοπής, όπου έχει γίνει μία επιλεκτική μαγνητοφώνηση και συρραφή των λεγομένων μου. Είναι εξωγενείς παράγοντες κι επιχειρηματικοί και πολιτικοί κύκλοι αυτοί που έκαναν τη συρραφή για να με κατηγορήσουν και να με διαβάλουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα