Κάθε μήνα και μεταγραφή η Ρεάλ!

Κάθε μήνα και μεταγραφή η Ρεάλ!

Gazzetta team
Κάθε μήνα και μεταγραφή η Ρεάλ!

bet365

Τέσσερις μεταγραφές τους τελευταίους τέσσερις μήνες έχει ανακοινώσει η Ρεάλ, μετά και την απόκτηση του Ντανίλο από την Πόρτο.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης επισημοποίησε τη συμφωνία της με την πορτογαλική ομάδα για τον Βραζιλιάνο αμυντικό, που θα φορά τη φανέλα της από το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Ντανίλο έγινε έτσι η τέταρτη μεταγραφή των «μερένγκες» τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Στις 5 Δεκεμβρίου, οι Μαδριλένοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μάρκο Ασένσιο από τη Μαγιόρκα για 3,9 εκατομμύρια ευρώ, με τον νεαρό Ισπανό να παραμένει στους Νησιώτες έως το τέλος της φετινής σεζόν.

Σχεδόν 1,5 μήνα μετά, ήρθε η μεταγραφή του Μάρτιν Έντεγκααρντ από τη Στρόμσγκοντσετ έναντι 2,3 εκατομμυρίων (που μπορεί να φτάσουν και τα 3,4 με τα μπόνους), με τον 16χρονο Νορβηγό να αγωνίζεται στη β' ομάδα της Ρεάλ υπό τις οδηγίες του Ζινεντίν Ζιντάν.

Μόλις μία μέρα αργότερα, ήταν η σειρά του Λούκας Σίλβα από την Κρουζέιρο, με τη Ρεάλ να βγάζει από τα ταμεία της 14 εκατομμύρια ευρώ και να τον προσθέτει άμεσα στο ρόστερ της. Την 1η Απρίλη ήρθε και η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ντανίλο για να κλείσει -για την ώρα τουλάχιστον- το μεταγραφικό σερί των Μαδριλένων το τελευταίο τετράμηνο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα