Δύο «ερυθρόλευκα» εξώδικα για ΑΕΚ

Δημήτρης Τομαράς
Δύο «ερυθρόλευκα» εξώδικα για ΑΕΚ

bet365

Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε σύμφωνα με πληροφορίες το ασυμβίβαστο της συμμετοχής του Δημήτρη Μελισσανίδη στον ΟΠΑΠ και την ΑΕΚ, στέλνοντας δύο εξώδικα.

Δύο εξώδικα έστειλε ο Ολυμπιακός στον ΟΠΑΠ για παράνομη συμμετοχή της ΑΕΚ στο κουπόνι του στοιχήματος. Το δεύτερο εξ αυτών κοινοποιήθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Ο πειραϊκός σύλλογος έστειλε δύο εξώδικα στον Οργανισμό για τα οποία πρoς το παρόν δεν έχει λάβει απάντηση. Οι Πειραιώτες εξέφρασαν κατ' αυτόν τον τρόπο την πρόθεσή τους να μην μετέχουν στο ίδιο κουπόνι με την ΠΑΕ ΑΕΚ, εξαιτίας του ασυμβίβαστου που προκύτει με την εμπλοκή Μελισσανίδη στον σύλλογο. Η ΕΕΑ μάλιστα κάλεσε για εξηγήσεις τον Γιάννη Βρέντζο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής πως η ομάδα του δεν λαμβάνει μέρος στο κουπόνι με αυτήν την κατάσταση που υπάρχει λόγω ΑΕΚ. Οι κινήσεις αυτές των πρωταθλητών αποτελούν μία συνέχεια των όσων είχαν συζητηθεί στην Λίγκα πάνω στο θέμα του ΟΠΑΠ και της «Ένωσης». Μάλιστα στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ ο Γιάννης Αλαφούζος είχε ταχθεί με το μέρος του Ολυμπιακού πάνω σε αυτό το θέμα. Η ΕΕΑ έχει γνωμοδοτήσει στο παρελθόν για την υπόθεση αυτή.

Διευκρίνισε πως υπάρχει εμπλοκή στην συμμετοχή Μελισσανίδη στην ΑΕΚ λόγω του ποσοστού του στον ΟΠΑΠ και έπειτα από την συζήτηση με τον Γιάννη Βρέντζο ο Ολυμπιακός θα καταθέσει και υπόμνημα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ανακύπτει πως η ΕΕΑ δεν έχει δώσει την άδεια της για συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΕΚ στο κουπόνι του ΟΠΑΠ, κάτι που προφανώς και δημιουργεί σοβαρό ζήτημα.

Ο Ολυμπιακός έχει σταθερά την θέση ότι δεν θα συμμετέχει στο κουπόνι του ΟΠΑΠ κάτω από αυτές τις συνθήκες. Για τον λόγο αυτό εξάλλου έβαλε στην φανέλα του την UNICEF και δεν συνέχισε με τον ΟΠΑΠ. Στο Λιμάνι εξάλλου μετά το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αναρωτιόνταν με ποιά ιδιότητα είχε βρεθεί στο καμαράκι των διαιτητών ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα