Εκτός και ο Κοζορώνης στον Εργοτέλη

Νίκος Τσιώκος
Εκτός και ο Κοζορώνης στον Εργοτέλη

bet365

Εκτός της σημερινής προπόνησης του Εργοτέλη έμεινε και ο Κοζορώνης καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Ατομικό οι Γιοβάνοβιτς, Μπουρσέλης, ενοχλήσεις ο Πίτσος, θεραπεία και τρέξιμο ο Σαράνοφ, απόντες οι Γκορκς, Γκέντσογλου.

Συνεχίζονται τα αγωνιστικά προβλήματα στον Εργοτέλη. Από τη σημερινή προπόνηση έμεινε εκτός και ο Κοζορώνης, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, κάτι που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο προσεχές παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο Παγκρήτιο, αν χάσει κι άλλες προπονήσεις.

Επίσης, οι Γιοβάνοβιτς, Μπουρσέλης ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα, όπως έπραξε και ο Πίτσος για προληπτικούς λόγους, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Από τη μεριά του, ο Σαράνοφ έκανε θεραπεία και τρέξιμο, τη στιγμή που απουσίαζαν εκ νέου οι Γκορκς και Γκέντσογλου.

Όσον αφορά την προπόνηση, αυτή διεξήχθη στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρήτιου και περιελάμβανε ομαδική τακτική και ασκήσεις με τελειώματα φάσεων, με την προετοιμασία των Κρητικών να συνεχίζεται με νέα προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης (1/4).

Τα εισιτήρια με Πανθρακικό

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι ξεκίνησε η κυκλοφορία των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής (5/4) με τους ακρίτες και όρισε γενική είσοδο στα 10 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης

Εν όψει του αγώνα της 30ής αγωνιστικής της Super League με τον Πανθρακικό, που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο την Κυριακή 05/04/2015 στις 17:15, η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ πληροφορεί τους φιλάθλους για τα κάτωθι:

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΘΥΡΕΣ

Τα εισιτήρια του αγώνα τέθηκαν σήμερα, Τρίτη 31/03/15, σε κυκλοφορία και η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ εκτός από τη Θύρα 1 (20 ευρώ). Για τους φιλάθλους του Εργοτέλη διατίθενται εισιτήρια στις Θύρες 1, 2, 3, 19 και 20. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 12 ετών (έτος γέννησης 2012 και έπειτα) εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα.

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Γραφεία ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στο Γήπεδο Μαρτινέγκο (Νικ. Πλαστήρα 1, τηλ. 2810222246) καθημερινά 09.00-21.00.

Την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 05/04/15, η διάθεση εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του Παγκρητίου Σταδίου θα ξεκινήσει στις 15:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα