Αναμονή για Ελαμπντελαουί

Αναμονή για Ελαμπντελαουί

Δημήτρης Τομαράς
Αναμονή για Ελαμπντελαουί

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί γύρισε τραυματίας στον Ρέντη με την ιατρική διάγνωση να κάνει λόγο για ελαφρύ σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους. Η κατάστασή του θα εκτιμάται σε καθημερινή βάση.

Εκτός από τον Μήτρογλου αμφίβολος για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει να είναι ο Ομάρ. Ο Νορβηγός σύμφωνα με την ενημέρωση του Ολυμπιακού έχει ένα ελαφρύ σφίξιμο στους οπίσθιους μηριαίους, το οποίο όμως δεν εμπνέει ανησυχία, πάντα βάση των ίδιων πηγών. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Τετάρτη και γενικά θα τσεκάρεται σε καθημερινή βάση. Λογικά πάντως θα προφυλαχθεί για το επόμενο ματς. Στο σκέλος των υπόλοιπων τραυματιών οι Μήτρογλου, Ντουρμάζ και Μανιάτης συνεχίζουν τα προγράμματα αποκατάστασής τους, όπως και ο Στρέζος.

Ακόμα αναμένονται άμεσα στον Ρέντη και οι... τελευταίοι διεθνείς, που απουσίαζαν τις προηγούμενες ημέρες. Σχετικά με το προπονητικό πρόγραμμα του Ολυμπιακού οι παίκτες αρχικά έκαναν ασκήσεις κατοχής και συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Μετά ακολούθησαν, οι «μονομαχίες» μεταξύ των ποδοσφαιριστών (τριών εναντίον τριών και τεσσάρων εναντίον τεσσάρων) σε μικρό χώρο. Η προπόνηση της Τρίτης στον Ρέντη ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ ήταν πρωινή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα